Bezoek onze informatiemarkt

In december organiseren wij op 3 locaties onze informatiemarkt. Recent zijn er op het gebied van AV een aantal interessante en innovatieve ontwikkelingen geweest. Deze ontwikkelingen zijn onder andere voor de zakelijke-, educatie- en overheidsmarkt erg interessant. Ook als u niet werkzaam ben in deze branches maar wel geïnteresseerd bent in deze nieuwste ontwikkelingen ben u natuurlijk van harte welkom. Onder andere onze leveranciers als BIAMP, Logitech, Viewsonic, Sennheiser en Vogel’s presenteren zichzelf hier.

Op informele wijze, met veel ruimte voor persoonlijke toelichting direct door onze leveranciers ontvangen wij u graag op deze informatieve middag. Onder het genot van een versnapering ontvangen de collega’s van Media Service u in kerstsfeer. Wij hanteren een open inloop, zodat u flexibel bent in uw bezoek. U bent welkom tussen 13:00 en 18:00 uur op een van onze locaties op onderstaande data.

Aanmeldformulier

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor onze informatiemarkt. U kunt kiezen uit 3 locaties op 3 verschillende data. U heeft de keuze uit de volgende opties:

Genk – 7 december (Wolfsbergstraat 65)

Eindhoven – 13 december (Park Forum 1037)

Maastricht – 15 december (Galjoenweg 65)

We zien u graag op een van onze informatiemarkten.