ANDERHALVE METER

Slimme oplossingen voor bedrijven en instellingen in de anderhalve-meter-samenleving

Op deze pagina staan al onze slimme av-oplossingen voor de anderhalve-meter-samenleving. Daarmee faciliteren wij de continuïteit van diverse processen binnen uw bedrijf of instelling. Onderstaande oplossingen en systemen bieden wij aan op basis van koop, huur of lease. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

BLENDED LEARNING – HET NIEUWE NORMAAL

Voor het hoger, middelbaar en lager onderwijs zijn er technologisch gezien vele mogelijkheden om kwalitatief hoogwaardig en interactief onderwijs op afstand te geven tijdens het nieuwe normaal.

LIVE STREAMING EVENTS

Zoekt u ook naar een creatieve oplossing om uw event toch door te laten gaan? Wij denken graag met u mee en zorgen voor maatwerk. Hier een voorbeeld van een jaarlijks event dat door Media Service via live streaming gefaciliteerd is. Dit kan ook op locatie verzorgd worden.

CROWDBEAMER – DE NIEUWE MANIER VAN PRESENTEREN

Crowdbeamer is een presentatiesysteem dat uw content in real time streamt naar alle smartphones, tablets en laptops in het publiek.

GEAUTOMATISEERDE ‘KOPPENTELLER’

Wij hebben dé oplossing voor winkels, bedrijven, kantoren en instellingen die een maximum aantal bezoekers mogen binnen laten om de huidige regels van het RIVM na te leven.

PLUG & PLAY VIDEOBELLEN

Dé tijdelijke oplossing voor verzorgingstehuizen (maar ook voor bedrijven). Stekker in het stopcontact, internetverbinding en videobellen maar. U heeft geen technische kennis nodig.

RAAMVISITE MET CORONA-PROOF INTERCOMSYSTEEM

Met een no-touch intercomsysteem voer je een gesprek alsof er geen glas tussen zit. Kraakhelder en veilig.

OP ZOEK NAAR EEN CONFERENCE-ROOM?

Media Service verhuurt nu haar eigen conference-room in Maastricht die van alle technische snufjes en gemakken is voorzien. Zo kunt u online vergaderen zonder te hoeven investeren in de benodigde middelen.

VIDEOCONFERENCING PLUS

De meeste bedrijven en instellingen hebben ten tijde van de coronacrisis wel een – hopelijk beveiligd – cloud platform voor beeldbellen gevonden. Maar zijn hiermee al uw vergaderproblemen opgelost? Wij denken van niet!

Media Service logo