ANDERHALVE METER

Slimme oplossingen voor bedrijven en instellingen
in de anderhalve-meter-samenleving

Op deze pagina staan al onze slimme audiovisuele oplossingen voor de anderhalve-meter-samenleving. Daarmee faciliteren wij de continuïteit van diverse processen binnen uw bedrijf of instelling. Onderstaande oplossingen en systemen bieden wij aan op basis van koop, huur of lease. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

AUDIOVISUELE OPLOSSINGEN VOOR THUISWERKERS

Thuiswerken wordt steeds gewoner. In tijden van pandemie is het logisch. Maar ook daarna werken steeds meer mensen deels of volledig van thuis uit. Waarschijnlijk is dit bij uw bedrijf of instelling ook zo. Wij hebben professionele en betaalbare sets samengesteld om thuis efficiënt te kunnen communiceren met collega’s en relaties.

Klik op onderstaande knop voor een compleet overzicht en prijzen.

ZELF UW VERGADERINGEN OF PRODUCTDEMO’S STREAMEN

Bij verschillende klanten is de vraag gerezen of het mogelijk is om zelf flexibel hun bijeenkomst, event of promotie te streamen. Zowel in beeld als geluid. Zonder inhuur van materiaal en av-technici. Wij hebben een videoregie-set ontwikkeld die volledig op maat naar uw wensen en behoeften samengesteld kan worden.

BLENDED LEARNING – HET NIEUWE NORMAAL

Voor het hoger, middelbaar en lager onderwijs zijn er technologisch gezien vele mogelijkheden om kwalitatief hoogwaardig en interactief onderwijs op afstand te geven tijdens het nieuwe normaal.

LIVE STREAMING EVENTS

Zoekt u ook naar een creatieve oplossing om uw event toch door te laten gaan? Wij denken graag met u mee en zorgen voor maatwerk. Hier een voorbeeld van een jaarlijks event dat door Media Service via live streaming gefaciliteerd is. Dit kan ook op locatie verzorgd worden.

CROWDBEAMER – DE NIEUWE MANIER VAN PRESENTEREN

Crowdbeamer is een presentatiesysteem dat uw content in real time streamt naar alle smartphones, tablets en laptops in het publiek.

GEAUTOMATISEERDE ‘KOPPENTELLER’

Wij hebben dé oplossing voor winkels, bedrijven, kantoren en instellingen die een maximum aantal bezoekers mogen binnen laten om de huidige regels van het RIVM na te leven.

PLUG & PLAY VIDEOBELLEN

Dé tijdelijke oplossing voor verzorgingstehuizen (maar ook voor bedrijven). Stekker in het stopcontact, internetverbinding en videobellen maar. U heeft geen technische kennis nodig.

RAAMVISITE MET CORONA-PROOF INTERCOMSYSTEEM

Met een no-touch intercomsysteem voer je een gesprek alsof er geen glas tussen zit. Kraakhelder en veilig.

OP ZOEK NAAR EEN CONFERENCE-ROOM?

Media Service verhuurt nu haar eigen conference-room in Maastricht die van alle technische snufjes en gemakken is voorzien. Zo kunt u online vergaderen zonder te hoeven investeren in de benodigde middelen.

VIDEOCONFERENCING PLUS

De meeste bedrijven en instellingen hebben ten tijde van de coronacrisis wel een – hopelijk beveiligd – cloud platform voor beeldbellen gevonden. Maar zijn hiermee al uw vergaderproblemen opgelost? Wij denken van niet!

Media Service logo