AUDIOVISUELE OPLOSSINGEN VOOR THUISWERKERS

Professionele en betaalbare sets om thuis efficiënt
te kunnen communiceren met collega’s en relaties

Thuiswerken wordt steeds gewoner. In tijden van pandemie is het logisch. Maar ook daarna werken steeds meer mensen deels of volledig van thuis uit. Waarschijnlijk is dit bij uw bedrijf of instelling ook zo.

Op deze pagina staan onze slimme av-oplossingen voor thuiswerkers. Dit zijn standaard sets die we aanbieden. Uiteraard is het ook mogelijk om op maat één of meerdere sets samen te stellen. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

COMPACT WERKSTATION

DESKTOP AUDIO-OPLOSSING MET HEADSET EN TELEFOONLADER

Alles-in-1
• Uw apparaten verbinden via bluetooth of de USB poorten
• Controle over alle gesprekken met het touchscreen
• Handsfree bellen zonder uw headset te gebruiken
• Laad uw mobiel op en verander deze in een efficiënt conference device

Perfect geluid
Met de acoustic shield technologie en twee ingebouwde microfoons heeft u nooit meer last van ruis of achtergrond geluid tijdens gesprekken.

Ongestoord werken
Met de ingebouwde busylight, zodat collega’s kunnen zien wanneer u in gesprek of vergadering bent.

Headset met puur draagcomfort
Yealink ontwierp de perfecte vorm, gebaseerd op de biometrie van honderden hoofden. Daarnaast heeft de headset lederen traagschuim kussens, die zich naar uw oren vormen.

Gemaakt voor UC-platforms
De headset werkt naadloos samen met alle UC platforms. Als Microsoft Teams uw UC-platform is, is deze Teams-gecertificeerde variant perfect voor u en biedt hij een optimale gebruiksbeleving.

Prijs
Onderstaande prijs is indicatief, exclusief BTW en verzendkosten.

270,-

SPEAKERPHONE

COMPACTE SPEAKERPHONE VOOR AUDIOVERGADERINGEN

Compacte speakerphone
De Yealink CP700 is een mobiele speakerphone. Door het compacte formaat neemt u hem eenvoudig mee en kunt u deze in verschillende ruimtes en op diverse locaties gebruiken. Dus ook voor thuiswerk. Verbind de CP700 met uw pc/laptop, tablet en smartphone via Bluetooth of USB. Het apparaat is ook geschikt voor het afspelen van muziek of andere audiobestanden in perfecte geluidskwaliteit.

2 ingebouwde microfoons
Met 2 ingebouwde 360° microfoons heeft de Yealink CP700 een uitstekend audio pick-up bereik tot op 1,5 meter afstand. De Yealink HD Voice technologie zorgt voor kraakhelder geluid. Ook heeft u geen last van storende geluiden dankzij noise suppression en echo cancellation.

Gecertificeerd voor Microsoft Teams
Deze Yealink CP700 is gecertificeerd voor Microsoft Teams. Dit betekent dat u de speakerphone direct met Teams kunt gebruiken zonder aanvullende drivers te hoeven installeren. De dedicated Teams-knop maakt het bovendien eenvoudig om snel een vergadering te starten.

Accuduur
De accu van de Yealink CP700 biedt een spreektijd van maximaal 9 uur zodat u langdurig gebruik kunt maken van de speakerphone, zonder tussentijds te hoeven opladen. Voor het transport wordt een handige beschermhoes meegeleverd.

Prijs
Onderstaande prijs is indicatief, exclusief BTW en verzendkosten.

100,-

CAMERA

USB CAMERA VOOR VIDEOCONFERENTIES

Scherp beeld en heldere kleuren
De Yealink UVC30 Desktop is een perfecte USB camera voor thuis of voor uw werkplek op kantoor. De camera levert scherp beeld in heldere kleuren en ondersteunt zowel 4K Ultra HD resolutie (30fps) als Full HD (60fps) en HD (60fps). De brede 120° kijkhoek zorgt ervoor dat iedereen rond de tafel zichtbaar is tijdens de vergadering. Op basis van gezichtsherkenning kan de UVC30 Desktop het beeld automatisch kaderen, voor een betere gesprekservaring.

Geïntegreerde microfoon
Met deze USB camera heeft u geen externe microfoon meer nodig. De Yealink UVC30 Desktop is voorzien van een geïntegreerde microfoon met 150° voice pick-up. Daarmee wordt uw stem in HD Voice audiokwaliteit opgenomen.

Windows Hello – Microsoft Teams – Skype for Business
De Yealink UVC30 Desktop beschikt over infrarood en gezichtsherkenning. Hiermee ondersteunt de USB camera Windows Hello voor een verbeterde inlogbeveiliging. Daarnaast is de camera geschikt voor videoconferenties met verschillende platformen zoals Microsoft Teams en Skype for Business. Ook kunt u de camera updaten met de gratis Yealink RoomConnect software.

Meerdere montagemogelijkheden
Dankzij de flexibele clip is het mogelijk om de camera op meerdere manieren te monteren. Bevestig de USB camera onder of op uw monitor of aan de wand.

Prijs
Onderstaande prijs is indicatief, exclusief BTW en verzendkosten.

285,-

CAMERA EN SPEAKERPHONE

VOOR PERFECT BEELD EN GELUID

Combinatieset
In deze set hebben de Yealink UVC30 Desktop Camera en de CP700 Speakerphone  gecombineerd voor optimaal beeld en geluid tijdens het thuiswerken.

Kijk hierboven voor de specificaties van beide apparaten.

Prijs
Onderstaande prijs is indicatief, exclusief BTW en verzendkosten.

365,-

COMPACT WERKSTATION MET CAMERA

DESKTOP-OPLOSSING VOOR PERFECT BEELD, GELUID EN GEBRUIKSGEMAK

Combinatieset
In deze set combineren we het compacte werkstation (inclusief headset en telefoonlader) met de UVC30 camera. Hierdoor bent u gegarandeerd van optimaal beeld, geluid en gebruiksgemak.

Kijk hierboven voor de specificaties van beide apparaten.

Prijs
Onderstaande prijs is indicatief, exclusief BTW en verzendkosten.

525,-

ALLES-IN-1 VIDEOCONFERENTIESET

HD VIDEO MET AUDIO IN 1 GEBRUIKSVRIENDELIJK SYSTEEM

Voldoet aan de hoogste eisen
Het Yamaha CS-700 videoconferentiesysteem is ontworpen om huddle-rooms (kleine vergaderruimtes) en thuiswerkplekken uit te rusten met de beste audio-, video- en presentatiemogelijkheden. Dit systeem combineert ultra-breedband-audio met video van hoge kwaliteit om aan video-, audio- en samenwerkingsvereisten te voldoen. Audio, video en scherm delen wordt bereikt via een USB-kabel.

Grote kijkhoek en haarscherp beeld
De ingebouwde camera heeft een kijkhoek van ruim 120 graden en legt alle deelnemers aan de vergadering vast in één gezichtsveld en laat 80% meer van een hele kamer zien dan gemiddeld. Het hoge aantal pixels van de CS-700 zorgt ervoor dat elke uitdrukking duidelijk wordt vastgelegd voor mensen tot 3 meter van de camera.

Kraakhelder geluid
Een luidsprekerbalk met vier elementen biedt verbazingwekkende audio in de kamer, zodat elk gesproken woord aan de andere kant hoorbaar is.

Geschikt voor alle conferentieplatforms
Het ondersteunt zakelijke communicatie-applicaties zoals Zoom, Skype for Business, Google Chromebox for Meetings, BlueJeans, GoToConference, Vidyo en vele anderen. Bovendien biedt de CS-700 een SIP-interface waardoor er geen aparte conferentietelefoon in de vergaderruimte meer nodig is.

Prijs
Onderstaande prijs is indicatief, exclusief BTW en verzendkosten.

985,-
Media Service logo