Bezoek onze kerst informatiemarkt

Na het grote succes van vorig jaar organiseren wij ook dit jaar weer onze “kerst informatiemarkt”. Dit jaar hebben wij nóg meer leveranciers bereid gevonden om deel te nemen aan dit event. Vandaar dat de informatiemarkt dit jaar op een externe locatie zal plaatsvinden. Ook onze zusterbedrijven “Edison Projectverlichting” en “De Vries Projekt Design” zullen deelnemen. 

Voor de informatiemarkt van Media Service Maastricht bent u op 12 december a.s. van harte welkom bij “La Caverne”, de mergelgroeve in Berg & Terblijt. Een sprookjesachtige locatie waar we een magische kerstsfeer zullen creëren. Wij hanteren een vrije inloop tussen 14:00 en 20:00 uur. Samen met onze leveranciers tonen wij u graag alle interessante en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van AV. Naast een lekker drankje verzorgen wij tijdens dit kerstevent ook het eten aan het einde van de middag. Wij kijken uit naar uw bezoek!

Mocht u op dinsdag 12 december verhinderd zijn, maar toch graag onze kerst informatiemarkt willen bezoeken? Dan nodigen wij u van harte uit om onze editie van de Belgische collega’s te bezoeken op donderdag 14 december van 14:00 uur tot 20:00 uur bij C-mine in Genk. Ook hier zullen alle leveranciers weer aanwezig zijn om u alle interessante en innovatieve ontwikkelingen te laten zien.

Aanmeldformulier

Wij willen u vragen om zich aan te melden via onderstaand formulier. Door middel van het keuzerondje kunt u aangeven welke kerst informatiemarkt u wenst te bezoeken. De Media Service Maastricht (MSM) informatiemarkt op 12 december bij “La Caverne” of de Media Service België (MSB) informatiemarkt op 14 december bij “C-mine”.

We zien u graag op een van onze informatiemarkten.

    * Graag informeren wij u dat we tijdens de kerst informatiemarkt voor promotiedoeleinden foto’s en video’s zullen maken. Wanneer u onze kerstmarkt bezoekt, dan stemt u hier automatisch mee in.