PUBLIEKE INFORMATIEVOORZIENING

Communicatie door bedrijven en (overheids)instellingen
niet meer denkbaar zonder de ondersteuning van moderne multimedia

PUBLIEKE INFORMATIEVOORZIENING

Als bedrijf of (overheids)instelling communiceert u met een groot aantal partijen, zowel intern als extern. Met behulp van de juiste presentatie-oplossingen kunt u berichten, plannen, cijfers en nieuwsfeiten op een aansprekende manier weergeven in een (publieke) ruimte.

Denk bijvoorbeeld aan een video/led-wall waarbij verschillende LED-schermen aan elkaar worden gekoppeld. Dit zorgt voor een gigantische impact; haarscherp, vol detail en kleurecht. Daarnaast maakt digital signage of narrowcasting het mogelijk om uw doelgroep via digitale schermen van actuele informatie te voorzien.

U kunt met deze oplossingen naar eigen keuze een breed of juist een geselecteerd publiek bereiken. Neem een kijkje op onze overzichtspagina om een indruk te krijgen van de mogelijkheden aan de hand van diverse maatwerkoplossingen.

Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ga naar onze contactpagina of maak gebruik van onderstaande knoppen.

MAIL ONS
BEL ONS
CONTACTFORMULIER
Belangrijkste zaken die mediaservice aanbieden
Ster in de footer