OVER ONS

Professionals in beeld, geluid, licht & (systeem)integratie

HISTORIE

Media Service kent een rijke historie.

In 1976 ontstond het bedrijf als interne audiovisuele dienstverlener bij Rijks Universiteit Limburg. In 1998 werd het bedrijf geprivatiseerd en werd Media Service BV opgericht. Onze huidige DGA’s Marco Stijnen en Menno Wijckmans richtten in 2002 Edison AV op. In 2013 hebben Media Service en Edison AV de krachten gebundeld. Het bedrijf is verder blijven groeien en is geëxpandeerd naar België met de oprichting van Media Service België in 2016. In 2020 werd de horizon en daardoor ook de dienstverlening verbreed met de oprichting van Edison Projectverlichting.

SPECIALISTEN

Wij zijn een team van specialisten op het gebied van audiovisuele concepten, projectverlichting en geïntegreerde (veiligheids)systemen. Hoogopgeleide technische mensen onder leiding van Marco Stijnen en Menno Wijckmans.

Wij doorzien uw vraag en kunnen deze vertalen naar een gewenste oplossing. Ons team denkt met u mee, legt u de mogelijkheden voor en geeft toelichting over de pluspunten, eventuele beperkingen en kosten. Zodat u weet wat u van ons kunt verwachten en tevreden bent met het eindresultaat.

DIVERSITEIT AAN OPLOSSINGEN

Of het nu gaat om publieke informatievoorzieningen, interactief onderwijs, audio- en videoconferencing, videowalls, digital signage / narrowcasting of veiligheid, om maar enkele onderwerpen te noemen, u kunt ervoor bij ons terecht.

ONZE KLANTEN

“Niet de vraag, maar de gewenste oplossing van de klant staat centraal”. Daar gaan wij voor. De gevolgde aanpak wordt gewaardeerd. Dat bewijst ons brede klantenbestand. Wij werken voor alle soorten bedrijven en (overheids)instellingen. Klik hier voor een greep uit de door ons gerealiseerde projecten.

Ster in de footer