SLIMME OPLOSSINGEN

Media Service is uw full-service partner in audiovisuele dienstverlening
Onze maatwerkoplossingen dragen bij aan uw succes

AUDIOVISUEEL VERHUUR

Van uw event een geweldige belevenis maken; dat is onze uitdaging. Wij bieden audiovisuele totaaloplossingen voor beeld, geluid, licht en techniek. Voor elk event hebben wij een praktische oplossing op maat. U kunt bij ons de meest actuele audiovisuele apparatuur huren. Wij investeren daarin voortdurend om aan de steeds groeiende vraag te kunnen blijven voldoen. Maar het is ook mogelijk om alles uit handen te geven aan ons ervaren team, zodat u volledig ontzorgd bent.

EIGENTIJDS EN INTERACTIEF ONDERWIJS

Er is veel mogelijk op het gebied van digitale, interactieve presentatiemiddelen en multimediale toepassingen. Deze toepassingen maken het les geven én het les volgen aantrekkelijker en dynamischer dan ooit.

PUBLIEKE INFORMATIEVOORZIENING

Als bedrijf of (overheids)instelling bereikt u met moderne multimedia uw doelgroep, zoals bezoekers, passanten of medewerkers, in de publieke ruimte. Wij hebben de ervaring en de know-how om efficiënte communicatie mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door digital signage / narrow casting.

VEILIGHEID/ONTRUIMING

De veiligheid van uw medewerkers en bezoekers is uitermate belangrijk. Wilt u in uw pand of tijdens uw event de bezoekers tijdig informeren bij een calamiteit of brand? Dan is een ontruimingsinstallatie een perfecte oplossing. Media Service ontwerpt en installeert Klasse A ontruimingsinstallaties. Klik hier voor meer informatie over het gebruik en de werking ervan.

VIDEOCONFERENCING

Media Service biedt een diversiteit aan praktische oplossingen om alles wat mogelijk is uit een videoconferentie of online vergadering te halen

ZAKEN DOEN: OVERAL EN ALTIJD

Als organisatie of bedrijf wilt u uw medewerkers, klanten en relaties optimaal faciliteren om waar en wanneer ook te kunnen werken. Daarnaast wilt u ze natuurlijk ook efficiënt informeren. Met toepassing van moderne audiovisuele techniek maakt u dit allemaal mogelijk.

Belangrijkste zaken die mediaservice aanbieden

ADRES
Media Service Maastricht
Galjoenweg 65
6222 NT Maastricht

CONTACT
+31 (0)43 – 40 70 700

info@mediaservicemaastricht.nl

STORING, ONDERHOUD OF SERVICE?
+31 (0)43 – 40 70 505
service@mediaservicemaastricht.nl

REFERENTIES

Ster in de footer