SLIMME OPLOSSINGEN

Uw full-service partner in audiovisuele dienstverlening.
Onze maatwerkoplossingen zorgen voor uw succes.

PUBLIEKE INFORMATIEVOORZIENING

Als overheidsinstelling bereikt u met moderne multimedia uw doelgroep in de publieke ruimte. Wij hebben de ervaring en de know-how om efficiënte communicatie mogelijk te maken.

EIGENTIJDS EN INTERACTIEF ONDERWIJS

Er is veel mogelijk op het gebied van digitale, interactieve presentatiemiddelen en multimediale toepassingen. Deze toepassingen maken het les geven én het les volgen aantrekkelijk en dynamischer dan ooit.

ZAKEN DOEN: OVERAL EN ALTIJD

Als organisatie of bedrijf wilt u uw medewerkers, klanten en relaties optimaal faciliteren om waar en wanneer te kunnen werken. Daarnaast wilt u ze natuurlijk ook efficiënt informeren. Met toepassing van moderne audiovisuele techniek maakt u dit allemaal mogelijk.

SPRAAKMAKENDE EVENTS

Van uw event een geweldige belevenis maken; dat is onze uitdaging. Daarbij wilt u ontzorgt worden op het gebied van totaaloplossingen voor licht, geluid en techniek.

INTERACTIEVE COMMUNICATIE

U wilt uw informatie professioneel en aansprekend over te dragen. Digital Signage bijvoorbeeld (ook wel Narrowcasting genoemd), maakt het mogelijk om uw doelgroep via digitale schermen van actuele informatie te voorzien.

VEILIGHEID/ONTRUIMING

De veiligheid van uw medewerkers en bezoekers is uitermate belangrijk. Wilt u in uw pand de bezoekers tijdig informeren bij een calamiteit of brand? Dan heeft u een ontruimingsinstallatie nodig.

Belangrijkste zaken die mediaservice aanbieden

ADRES
Media Service Maastricht
Galjoenweg 65
6222 NT Maastricht

CONTACT
+31 (0)43 – 40 70 700
info@mediaservicemaastricht.nl

STORING, ONDERHOUD OF SERVICE?
+31 (0)43 – 40 70 505
service@mediaservicemaastricht.nl

KLANTEN

“Alles is constant in beweging. We ondersteunen onze klanten met de nieuwste technieken, maar tegelijkertijd met de betrouwbaarheid van jarenlange ervaring.”

Marcel Janssen • projectleider • Media Service

Logo van de gemeente Maastricht
Logo van Crowne Plaza hotel
Logo van Bonnefantenmuseum Maastricht
Logo van de gemeente Eijsden Margraten
Logo van hogeschool ZUYD
Logo van de universiteit maastricht
Ster in de footer