Project omschrijving

ZUYD HOGESCHOOL

Ligne: vestiging van 6 HBO-opleidingen en lectoraten

ZUYD Hogeschool | Ligne is dé nieuwe ontmoetingsplek van Sittard waar cultuur, wonen, winkelen, studeren, eten en drinken bij elkaar komen. Je vindt daar onder andere Zuyd Hogeschool. Wij hebben 80 lokalen voorzien van draadloze, interactieve presentatie-apparatuur. Alle interactieve touch-schermen zijn in hoogte verstelbaar. Met remote-monitoring is de prestatie van elk systeem constant door ons te volgen. In de grotere lokalen komt de projector en het scherm automatisch uit zijn plafond-positie voor gebruik.

Daarnaast is dit gehele gebouw voorzien van een ontruimingssysteem ‘klasse A’.

In de lokalen wordt optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden van interactief presenteren. Het gebruiksgemak is groot en vraagt niet om speciale training. Wij laten u graag zien hoe u met deze oplossingen sneller kunt werken en hoe eenvoudig informatie wordt gedeeld.

ENKELE HIGHLIGHTS

  • Grote interactieve touchscreens

  • WePresent draadloos delen van content op PC/MAC of smart-device

  • Bestanden delen, bewerken en opslaan

  • One-push activation – simple user interface

Logo van Gispen

“We creëerden een vernieuwende leeromgeving, waar het uitwisselen van kennis en ervaringen centraal staan. Want de gebruikers van Ligne delen niet alleen het gebouw. Waar mogelijk werken ze ook inhoudelijk samen. ”

Diane van Veen • Communicatiemanager Gispen Projectmeubilair

ZUYD HOGESCHOOL, LIGNE Ligne, vestiging van 6 HBO-opleidingen en lectoraten.
Media Service logo