Het digibord speelt een cruciale rol in de huidige leslokalen, collegezalen en onderwijsgroepskamers. Om les te geven, samen te werken, presentaties te geven, video’s af te spelen, luistertoetsen af te nemen, te videobellen of om op te schrijven, zelfs met meer tegelijk.

Geen lesuur is meer hetzelfde. Het digibord daagt leerlingen en studenten uit om samen te werken en iets van elkaar op te steken. Ze kunnen zelfs hun eigen werk presenteren zonder lastige kabels. En altijd volledig veilig. Vanaf elke laptop, tablet of telefoon en vanuit de cloud.

Het is bovendien mogelijk om het digibord de hele dag te laten meebewegen naar de gewenste hoogte, kantelhoek of plek met een speciaal daarvoor ontwikkeld liftsysteem. Groepswerk en met z’n allen om het scherm zitten, lopen of staan is daarmee snel te realiseren. Het beeldscherm past zich zelfs aan bij fel zonlicht.

Zo wordt onderwijs aantrekkelijker en interactiever dan ooit tevoren.

Het PROWISE TOUCHSCREEN heeft dit allemaal (en nog veel meer) in zich. Vandaar dat wij als Media Service trots zijn om Prowise Educational Partner te zijn. Door dit partnership kunnen we onze klanten de vooruitstrevende interactieve techniek van Prowise bieden als koop-, huur- of lease-oplossing.

Nieuwsgierig? Kom dan snel een kijkje nemen in onze showroom om het Prowise Touchscreen en andere innovatieve presentatie- en onderwijsoplossingen van Prowise te bekijken en te testen. Onze specialisten laten u graag alle mogelijkheden zien.

#prowise #prowisetouchscreen #digitaleleeroplossingen #digitallearning #onderwijs #mediaservice