BEDRIJFSLEVEN

Oplossingen voor videoconferencing en openbare
online vergaderingen bij bedrijven.

Video-first is een communicatiestrategie die prioriteit geeft aan videoconferenties als alternatief voor afspraken op locatie of e-mails en telefoongesprekken. Veel organisaties zijn inmiddels overgestapt op video-first. Deze manier van communiceren heeft namelijk nogal wat voordelen:  

  • verhoogt betrokkenheid, samenwerking en productiviteit 
  • snellere besluitvorming 
  • minder e-mails
  • minder verkeer – minder files – minder vervuiling 
  • minder tijdverlies en minder reiskosten 
  • veilige verbindingen 
  • geen gezondheidsrisico’s 

Meer dan een tool voor vergaderingen 

Face-to-face videocommunicatie heeft veel toepassingsmogelijkheden. En dus ook grote voordelen voor afdelingen binnen bedrijven, zoals HR, IT, Marketing & Verkoop en Engineering. In ons blog ‘De opmars van de Video First cultuur’ hebben we deze op een rijtje gezet.

Vergaderen via de digitale snelweg is veilig, gebruiksvriendelijk en efficiënt. Vandaar dat Media Service een diversiteit aan praktische oplossingen biedt om alles wat mogelijk is uit een online vergadering te halen, zoals:

• Een koppeling aanbrengen tussen de bestaande AV-installatie en de video conference vergadering. Bijvoorbeeld een vergadering wordt doorgekoppeld naar het publieke internet en de lokale omroep.

• Een livestream opzetten met een presentatie vanuit uw bedrijf naar uw publiek.

• Het faciliteren van een besloten stemming via een beveiligde online verbinding. De stemming kan al dan niet anoniem plaatsvinden middels pc, tablet of smartphone zonder het installeren van extra software of apps.

• Verhuur van een complete (video-) conferentie oplossing.

Van huddle room tot auditorium

Vergader- of conferentieruimtes zijn er in alle soorten en maten. Een huddle room is een kleine ruimte voor overleg, al dan niet met teamleden of externe partners op afstand. Moderne technologie, zoals een videoconferencing systeem, een touchscreen en/of flatscreen, faciliteert om snel ideeën te delen en samen te werken. Makkelijk en snel met de eigen laptop inloggen op het netwerk of connecten met de devices en je kunt aan de slag.
Grotere ruimtes vragen voor andere audiovisuele middelen om de verstaanbaarheid, de zichtbaarheid en het gebruiksgemak te waarborgen. Voor ons is geen enkele uitdaging te klein of te groot. Of u nou met 2 personen in een mini room of met honderden personen in een auditorium samen komt. Wij leveren en installeren onder andere interactieve touchscreens, camera’s, geluidssystemen, visualizers (moderne overheadprojectors), besturingssystemen en complete room systems.

Producten & oplossingen

Videoconferencing webcams - Media Service
Videoconferencing room systems - Media Service
Videoconferencing video-soundbars - Media Service
Videoconferencing live streaming - Media Service
Touchscreens - Media Service
Videoconferencing Media Service Rental

REFERENTIEPROJECTEN BEDRIJFSLEVEN

Ster in de footer