AUDIOVISUEEL VERHUUR

Media Service Rental – audiovisuele totaaloplossingen voor al uw events

BEELD – GELUID – LICHT – TECHNIEK

Wij bieden audiovisuele totaaloplossingen voor beeld, geluid, licht en techniek. Voor elk event hebben wij een praktische oplossing op maat. U kunt bij ons de meest actuele audiovisuele apparatuur huren. Wij investeren daarin voortdurend om aan de steeds groeiende vraag te kunnen blijven voldoen. Maar het is ook mogelijk om alles uit handen te geven aan ons ervaren team, zodat u volledig ontzorgd bent. Wij zorgen dan voor de opbouw, de bediening en de afbouw van de apparatuur.

MEER INFORMATIE

Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw specifieke wensen te bespreken. U vindt onze gegevens op de contactpagina. Maar u kunt ook gebruik maken van één van onderstaande knoppen.

MAIL ONS
BEL ONS

WE HEBBEN VEEL ERVARING MET:

 • live streaming van bijvoorbeeld (raads)vergaderingen, online diploma-uitreikingen, contests, productpresentaties en open dagen

 • videodistributie en geluid bij festivals en evenementen

 • videoconferencing op basis van diverse videoconferentie platforms

 • blended learning – het koppelen van collegezalen, docenten en thuis werkende studenten

 • (tijdelijke) inrichting van vergaderruimtes en collegezalen

 • online workshops, borrels en quizzen

 • ‘koppenteller’– geautomatiseerde headcount bij events en winkels

ONZE WERKWIJZE

ONS TEAM

REFERENTIES

Ruth Gerritse DPG Media

Wat was het een feest om met jullie te werken! Van het allereerste contact tot de allerlaatste momenten van opruimen: allemaal even professioneel, stuk voor stuk uitblinkers in meedenken en op elk moment service-gericht. Dat maakte het niet alleen bijzonder leuk om met jullie te werken, maar daarmee droegen jullie ook op een belangrijke en zeer gewaardeerde manier bij aan het succes van de DPG Media Advertisers Summit 2022. Ik heb van ons teamwork genoten en kom met plezier bij jullie terug zodra die gelegenheid zich voordoet.

Ruth Gerritse – Projectleider Event

DPG Media

DPG Media Logo

VERHUUR AANVRAAG

Via onderstaand formulier kunt u meteen uw verhuur aanvraag plaatsen of vragen stellen.

  .

  .

  Ster in de footer