EIGENTIJDS EN INTERACTIEF ONDERWIJS

Moderne audiovisuele techniek maakt onderwijs
aantrekkelijker en interactiever dan ooit tevoren

Onze oplossingen met moderne AV-techniek stellen docenten in staat interactief te presenteren aan kleine en grote groepen leerlingen en studenten. Zowel offline, online als hybride (blended learning). Daarbij maken we onder andere gebruik van:

  • educatieve touchscreens met haarscherp 4K beeld
  • support- en signage flatscreens voor optimale presentaties
  • visualizers voor 2d- en 3d-projectie
  • professionele audio-systemen voor kraakhelder geluid
  • een centraal besturingssysteem voor intuïtieve aansturing van alle apparatuur in een ruimte.

Traditionele klaslokalen en collegezalen worden momenteel steeds vaker uitgerust met innovatieve technologie om online samenwerken op afstand mogelijk te maken.

Voor het hoger, middelbaar en lager onderwijs zijn er technologisch gezien vele mogelijkheden om kwalitatief hoogwaardig en interactief onderwijs op afstand te geven. We verbinden op verschillende manieren docenten en studenten via de cloud. Is een cloud-connectie niet van meerwaarde of niet te realiseren, dan kunnen nabij gelegen leslokalen ook fysiek worden gekoppeld via traditionele av-verbindingen.

De mogelijkheden zijn legio. Vele klaslokalen en collegezalen zijn reeds door onze AV-technici vakkundig en op maat ingericht. Geavanceerde systemen hebben we onder andere al geïnstalleerd bij Maastricht University, Open Universiteit en Zuyd Hogeschool. We hebben een overzichtspagina met uitgevoerde projecten gemaakt.

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderwijsinstelling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Maak gebruik van onderstaande knoppen of ga naar onze contactpagina voor onze contactgegevens.

MAIL ONS
BEL ONS
CONTACTFORMULIER
Media Service logo