ONDERWIJS

Oplossingen voor videoconferencing
bij onderwijsinstellingen

Traditionele klaslokalen en collegezalen worden momenteel steeds vaker uitgerust met innovatieve technologie om online samenwerken op afstand mogelijk te maken. Voor het onderwijs zijn er technologisch gezien vele mogelijkheden om kwalitatief hoogwaardig en interactief onderwijs op afstand te geven. We verbinden op verschillende manieren docenten en studenten via de cloud. Is een cloud-connectie niet van meerwaarde of niet te realiseren, dan kunnen nabij gelegen leslokalen ook fysiek worden gekoppeld via traditionele av-verbindingen.

Bent u voor uw onderwijsinstelling op zoek naar een slimme oplossing op maat? Neem dan contact met ons op. Wij geven u vrijblijvend advies over de mogelijkheden, zowel op basis van koop, huur of lease. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over Learn Anywhere, dé samenwerkingsoplossing voor het onderwijs van nu.

Producten & oplossingen

Videoconferencing webcams - Media Service
Videoconferencing room systems - Media Service
Videoconferencing video-soundbars - Media Service
Videoconferencing live streaming - Media Service
Touchscreens - Media Service
Videoconferencing Media Service Rental

REFERENTIEPROJECTEN ONDERWIJS

Media Service is partner van Learn Anywhere, een innovatieve totaaloplossing waarbij de docent traditioneel les kan blijven geven en de student altijd en overal de les kan volgen. Of studenten de les nu vanuit huis volgen, in het klaslokaal of een combinatie van die twee, met Learn Anywhere kan de les altijd doorgaan op een manier die de bestaande werkwijze van docenten en studenten maximaal ondersteunt.

Learn Anywhere bestaat uit de volgende vier onderdelen:

  • EPSON interactieve projectoren
  • CHAMELEON frameloze projectie whiteboards
  • LOGITECH TAP Large Room Video Collaboration Solution (Logitech Tap & Rally plus)
  • EXTRON-connectiviteitsproducten

Neem voor meer informatie of een maatwerkofferte contact met ons op.

Ster in de footer