MEDIA SERVICE

Dé full-service partner in audiovisuele dienstverlening.
Onze maatwerkoplossingen staan aan de basis van uw succes.

24-7-bereikbaar Service en onderhoud24/7 SERVICE & ONDERHOUD

Ook na levering en installatie houdt onze service niet op. Wij ontzorgen u door proactief de prestaties van uw hoogwaardige apparatuur te volgen. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u verder kunt met uw core business.

Icoon van koop huur of leaseKOOP – HUUR – LEASE

Uw maatwerkoplossing leveren we zowel op basis van koop, huur en lease. U kiest voor de meest gunstige optie die is afgestemd op uw wens en budget.

Icoon van totaal concept TOTAALCONCEPT

Beeld, geluid en licht zijn onmisbare elementen als het gaat om het neerzetten van een krachtige presentatie, doelgerichte communicatie, effectieve beveiliging of een fascinerende sfeerbeleving. Wij ontwerpen en leveren geluids-, licht- en ontruimingssystemen. Door optimale systeemintegratie ondersteunen wij uw core-business.

Alleen maar A-merkenPREMIUM BRANDS

Wij werken uitsluitend met A-merken. De leidende fabrikanten in de industrie staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uitgebreide garanties en service.

Icoon van maatwerk MAATWERK

Bent u op zoek naar een professionele oplossing voor bijvoorbeeld: video conferencing, efficiënt vergaderen, (draadloos) presenteren, interactief onderwijs, digital signage – narrow casting, cameraregistratie, remote control – remote monitoring, een ontruimingsinstallatie, touchscreens of video/led walls? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij ontwikkelen en installeren alle mogelijke oplossingen op maat.

Belangrijkste zaken die mediaservice aanbieden

ADRES
Media Service Maastricht
Galjoenweg 65
6222 NT Maastricht

CONTACT
+31 (0)43 – 40 70 700
info@mediaservicemaastricht.nl

STORING, ONDERHOUD OF SERVICE?
+31 (0)43 – 40 70 505
service@mediaservicemaastricht.nl

“Alles is constant in beweging. We ondersteunen onze klanten met de nieuwste technieken, maar tegelijkertijd met de betrouwbaarheid van jarenlange ervaring.”

Marcel Janssen • projectleider • Media Service

Media Service - Gemeente Maastricht
Media Service - Crowne Plaza
Media Service - Bonnefanten
Logo van de gemeente Eijsden Margraten
Logo van hogeschool ZUYD
Logo van de universiteit maastricht
Media Service logo