Project omschrijving

MECC Maastricht

Congres- en beurzencentrum

MECC Maastricht | MECC Maastricht is een congres- en beurzencentrum in Maastricht waar congressen, beurzen en culturele of sportieve evenementen plaatsvinden. In het MECC worden ruim 200 (internationale) beurzen, congressen en evenementen per jaar georganiseerd. Onder andere kunstbeurs TEFAF Maastricht, Jumping Indoor Maastricht en InterClassics Maastricht vinden hier plaats.

MECC heeft aan Media Service opdracht gegeven een slimme oplossing aan te bieden die primair is gericht op het ontsluiten van mensen met een gehoorapparaat. Media Service heeft daarvoor in de 2 auditoria MobileConnect geïnstalleerd. MobileConnect is een ondersteunende en persoonlijke luisteroplossing die live audiomateriaal via wifi naar elke iOS- of Android-telefoon in de ruimte streamt. Moderne gehoorapparaten kunnen verbinding maken met een smartphone. Vandaar dat deze oplossing ideaal is voor de toepassing in het MECC. Daarnaast kunnen ook alle andere aanwezigen gebruik maken van MobileConnect, bijvoorbeeld om presentaties beter te kunnen volgen of om een gesproken vertaling te beluisteren.

Het mooie van MobileConnect is dat iedere gebruiker zijn eigen smartphone gebruikt. Download de app, log in het gewenste kanaal en stel het volume in naar het gewenste niveau.  Het grote voordeel van dit systeem is dat netwerkbeheerders geen omkijken hebben naar andere hardware dan alleen de MobileConnect unit. Met de Personal Hearing Assistant kunnen gebruikers het audiosignaal volledig aanpassen naar hun individuele wensen en gehoor. De Hearing Assistant maakt spraak beter verstaanbaar en biedt superieure geluidskwaliteit. De touchscreen bediening zorgt ervoor dat de app gemakkelijk en intuïtief is.

Bron foto: website Mecc

IN DIT PROJECT

  • Sennheiser MobileConnect luisterondersteuning (voor slechthorenden)

Ster in de footer