ZAKEN DOEN, OVERAL EN ALTIJD

Werken, verbindingen aangaan en zaken doen.
Altijd, overal, waar je ook bent.

ZAKEN DOEN. EASY. ANYWHERE.

Als organisatie of bedrijf wilt u uw medewerkers, klanten en relaties optimaal faciliteren om waar en wanneer te kunnen werken. Daarnaast wilt u ze natuurlijk ook efficiënt informeren. Met toepassing van moderne audiovisuele techniek maakt u dit allemaal mogelijk. Hieronder een kleine greep uit de mogelijkheden:

Videoconferencing

Vergaderen via de digitale snelweg is veilig, gebruiksvriendelijk en efficiënt. U gebuikt uw eigen laptop of tablet en logt veilig in. Wij zorgen voor een optimale beeld- en geluidskwaliteit, met ruime aandacht voor gebruiksgemak en zorgvuldigheid. Daarbij maken we gebruik van voice- & motion gestuurde camera’s.

Huddle Rooms

Een huddle room is een kleine ruimte voor overleg, al dan niet met teamleden of externe partners op afstand. Moderne technologie, zoals een videoconferencing systeem, een touchscreen en/of flatscreen, faciliteert om snel ideeën te delen en samen te werken. Makkelijk en snel met de eigen laptop inloggen op het netwerk of connecten met de devices en je kunt aan de slag.

Narrowcasting

Dit wordt ook wel digital signage genoemd. Informeer uw medewerkers en bezoekers over belangrijke ontwikkelingen, het laatste nieuws of leuke acties op strategisch geplaatste screens. Dit kunnen ook actieve schermen zijn die aan gaan op het moment dat passanten worden gedetecteerd.

MAIL ONS
BEL ONS
CONTACTFORMULIER
Belangrijkste zaken die mediaservice aanbieden
Media Service logo