ZAKEN DOEN, OVERAL EN ALTIJD

Werken, verbindingen aangaan en zaken doen
Altijd, overal, waar je ook bent

Als organisatie of bedrijf wilt u uw medewerkers, klanten en relaties optimaal faciliteren om waar en wanneer te kunnen werken. Daarnaast wilt u ze natuurlijk ook efficiënt informeren. Met toepassing van moderne audiovisuele techniek maakt u dit allemaal mogelijk. Hieronder een kleine greep uit de mogelijkheden.

Videoconferencing

Vergaderen via de digitale snelweg is veilig, gebruiksvriendelijk en efficiënt. Vandaar dat Media Service een diversiteit aan praktische oplossingen biedt om alles wat mogelijk is uit een online vergadering te halen, zoals:

• Een koppeling aanbrengen tussen de bestaande AV-installatie en de video conference vergadering. Bijvoorbeeld een vergadering wordt doorgekoppeld naar het publieke internet en de lokale omroep.

• Een livestream opzetten met een presentatie vanuit uw bedrijf naar uw publiek.

• Het faciliteren van een besloten stemming via een beveiligde online verbinding. De stemming kan al dan niet anoniem plaatsvinden middels pc, tablet of smartphone zonder het installeren van extra software of apps.

Verhuur van een complete (video-) conferentie oplossing.

Lees meer over onze oplossingen voor videoconferencing in het bedrijfsleven.

Videoconferencing - Media Service Maastricht
Van huddle room tot auditorium - Media Service Maastricht

Van huddle room tot auditorium

Vergader- of conferentieruimtes zijn er in alle soorten en maten. Een huddle room is een kleine ruimte voor overleg, al dan niet met teamleden of externe partners op afstand. Moderne technologie, zoals een videoconferencing systeem, een touchscreen en/of flatscreen, faciliteert om snel ideeën te delen en samen te werken. Makkelijk en snel met de eigen laptop inloggen op het netwerk of connecten met de devices en je kunt aan de slag.
Grotere ruimtes vragen voor andere audiovisuele middelen om de verstaanbaarheid, de zichtbaarheid en het gebruiksgemak te waarborgen. Voor ons is geen enkele uitdaging te klein of te groot. Of u nou met 2 personen in een mini room of met honderden personen in een auditorium samen komt. Wij leveren en installeren onder andere interactieve touchscreens, camera’s, geluidssystemen, visualizers (moderne overheadprojectors), besturingssystemen en complete room systems.

Narrowcasting

Dit wordt ook wel digital signage genoemd. Informeer uw medewerkers en bezoekers over belangrijke ontwikkelingen, het laatste nieuws of leuke acties op strategisch geplaatste screens. Dit kunnen ook actieve schermen zijn die aan gaan op het moment dat passanten worden gedetecteerd.  Zie het als een privé-televisiekanaal. Je bedient hiermee specifieke doelgroepen op specifieke locaties en tijdstippen met kennis en entertainment op maat via beeldschermen.

Audiovisuele verhuur

Wij bieden audiovisuele totaaloplossingen voor beeld, geluid, licht en techniek. Voor elk event hebben wij een praktische oplossing op maat. U kunt bij Media Service Rental de meest actuele audiovisuele apparatuur huren. Wij investeren daarin voortdurend om aan de steeds groeiende vraag te kunnen blijven voldoen. Maar het is ook mogelijk om alles uit handen te geven aan ons ervaren team, zodat u volledig ontzorgd bent. Wij zorgen dan voor de opbouw, de bediening en de afbouw van de apparatuur.

MAIL ONS
BEL ONS
CONTACTFORMULIER
Ster in de footer