BEDRIJFSLEVEN

Effectieve ondersteuning van bedrijfsprocessen
met moderne audiovisuele middelen

Uw bedrijf heeft een constant streven om te presteren. U wilt uw eigen processen ontspannen en effectief laten verlopen. Onze vernieuwende producten en diensten ondersteunen uw missie en zorgen voor een soepel verloop en idem resultaat.

Denk bijvoorbeeld aan snelle en concrete meetings in een huddle room en videoconferencing met voice- en motiongestuurde camera’s. Of digital touchscreens waarmee u interactiever en effectiever kunt presenteren.

Daarnaast kunt u personeel en bezoekers informeren met digital signage, ook wel narrowcasting genoemd, op actieve schermen.  Zie het als een privé-televisiekanaal. Met één of een reeks verbonden schermen draag je vanuit één centraal punt informatie over. Je bedient hiermee specifieke doelgroepen op specifieke locaties en tijdstippen met kennis en entertainment op maat via beeldschermen.

Ook kunnen wij uw events, zoals productpresentaties en borrels, live streamen. Bij de livestreams maken we gebruik van verschillende videoconferentie platforms, zoals bijvoorbeeld Microsoft Teams, Zoom Webinar, Facebook Live, Starleaf en YouTube. Afhankelijk van uw behoefte.

De veiligheid van uw personeel en bezoekers bij mogelijke calamiteiten wordt geborgd door onze klasse A ontruimingsinstallatie. Ook bieden wij een geautomatiseerde ‘koppenteller‘ aan die het aantal bezoekers van uw bedrijf of winkel nauwgezet in de gaten houdt met counting camera’s. Het aantal aanwezige personen wordt op één of meerdere displays getoond.

De mogelijkheden voor audiovisuele ondersteuning van uw bedrijfsprocessen zijn legio. Neem contact met ons op voor meer informatie of een maatwerkofferte.

ENKELE SLIMME OPLOSSINGEN

REFERENTIEPROJECTEN BEDRIJFSLEVEN

MEER REFERENTIES BEDRIJFSLEVEN

  • DHL

  • Chemelot

  • Vistaprint

Ster in de footer