TOTAALCONCEPT

Wij zijn uw betrouwbare sparringpartner:
de beste – integrale – oplossing telt!

Icoon van totaal concept

TOTAALCONCEPT

Beeld, geluid en licht zijn onmisbare elementen als het gaat om het neerzetten van een krachtige presentatie. Doelgerichte communicatie, effectieve beveiliging of een fascinerende sfeerbeleving: we hebben de meest geavanceerde, technische oplossingen én vakmensen in huis om te komen tot het beste totaalconcept voor uw organisatie.

Wij ontwerpen elke geluidsinstallatie, lichtinstallatie en ontruimingsinstallatie op maat. We werken voortdurend samen met externe partners, zoals architecten, installateurs en full service bureaus. Bovendien installeren we alleen A-merken. Op die manier garanderen we een systeemintegratie die uw core-business optimaal  ondersteunt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie of event. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ga naar de contactpagina voor onze gegevens of maak gebruik van onderstaande knoppen.

MAIL ONS
BEL ONS
CONTACTFORMULIER
Belangrijkste zaken die mediaservice aanbieden

“Alles is constant in beweging. We ondersteunen onze klanten met de nieuwste technieken, maar tegelijkertijd met de betrouwbaarheid van jarenlange ervaring.”

Marcel Janssen • projectleider • Media Service

Media Service - Gemeente Maastricht
Media Service - Crowne Plaza
Media Service - Bonnefanten
Logo van de gemeente Eijsden Margraten
Logo van hogeschool ZUYD
Logo van de universiteit maastricht
Media Service logo