Project omschrijving

WALPOT UITVAARTZORG & CREMATORIUM

Al drie generaties een begrip in de regio Eijsden en omgeving

Walpot Uitvaartzorg & Crematorium Walpot Uitvaartzorg is al decennia lang een begrip in de regio Eijsden en verre omgeving. Vandaar dat we trots zijn dat zij voor Media Service gekozen hebben als partner op audiovisueel gebied.

We hebben een complete upgrade van beeld en geluid uitgevoerd in de aula met nieuwe grote beeldschermen en een Bose Professional geluidsinstallatie. De katheder en het regiemeubel is op maat gemaakt door een interieurbouwer. In het meubel is al onze techniek verwerkt. Alle apparatuur kan gemakkelijk en intuïtief centraal aangestuurd worden met een Crestron besturingssysteem.

Vervolgens hebben we het naastgelegen nieuwe ontmoetingscentrum ‘La Mémoire’ voorzien van Ecler akoestische panelen. Deze panelen zorgen voor minder galm en daardoor voor een betere spraakverstaanbaarheid. Bovendien zijn ze leverbaar in alle RAL-kleuren en zowel geschikt voor montage aan het plafond als aan de muur. Het geluid in ‘La Mémoire’ komt uit een Bose Professional geluidsinstallatie.

Daarnaast hebben we in de sfeervolle tent, die in deze roerige tijd als buitenlocatie dient, een mobiele av-installatie geplaatst. Deze is makkelijk te verrijden en kan na iedere uitvaart weer op een veilige plek gestald worden.

Kortom, een uniek project op een unieke locatie.

Bron foto’s: website Walpot

ENKELE HIGHLIGHTS

  • BOSE Professional geluidsinstallatie

  • CRESTRON centraal besturingssysteem

  • ECLER Professional mobiele geluidsinstallatie

  • ECLER acoustic panels

  • LG professional panels

logo walpot

“We waren op zoek naar een professionele audiovisuele partner die ons kon ontzorgen op audiovisueel gebied. Bij Media Service vonden we alles onder één dak: beeld, geluid, verlichting en besturing van de volledige installaties. Ze bleken ook nog specialist te zijn op het gebied van het aanbrengen van materialen die de akoestiek gunstig beïnvloeden. Hierdoor is de geluidskwaliteit en de spraakverstaanbaarheid enorm verbeterd”.

Walpot Uitvaartzorg & Crematorium • Gerald Walpot

Ster in de footer