VIDEOCONFERENCING

Praktische oplossingen om alles wat mogelijk is
uit een online vergadering te halen

Overheid videoconferencing - Media Service
Onderwijs videoconferencing - Media Service
Bedrijfsleven videoconferencing - Media Service

Veel bedrijven, onderwijs- en overheidsinstellingen hebben een cloud-platform voor beeldbellen gevonden. Maar zijn hiermee alle vergaderproblemen opgelost? Wij denken van niet!

Vandaar dat Media Service een diversiteit aan praktische oplossingen biedt om alles wat mogelijk is uit een online vergadering of videoconferentie te halen, zoals:

• Een koppeling aanbrengen tussen de bestaande AV-installatie en de video conference vergadering. Bijvoorbeeld een raadsvergadering wordt doorgekoppeld naar het publieke internet en de lokale omroep om zo openbaarheid van bestuur te waarborgen.

• Een livestream opzetten met een presentatie vanuit uw bedrijf naar uw publiek.

• Het faciliteren van een besloten stemming via een beveiligde online verbinding. De stemming kan al dan niet anoniem plaatsvinden middels pc, tablet of smartphone zonder het installeren van extra software of apps.

• Voor het onderwijs zijn er technologisch gezien vele mogelijkheden om kwalitatief hoogwaardig en interactief onderwijs op afstand te geven. We verbinden op verschillende manieren docenten en studenten via de cloud.

• Livestreaming van uw vergadering, open dag, diploma-uitreiking of event door ons verhuurteam. Zij nemen u alle zorgen uit handen.

En er kan nog veel meer!

Interesse? Neem contact met ons op voor meer info of een offerte.

MAIL ONS
BEL ONS
CONTACTFORMULIER
Ster in de footer