Project omschrijving

Envida

Wijk- en verpleegzorg bij ouderdom, ziekte of herstel na een operatie

Envida | Envida is één van de grotere zorgorganisaties in Zuid-Limburg. Ze zijn er voor mensen die hulp nodig hebben om in het dagelijks leven hun eigen gang te kunnen gaan. Meestal zijn dat mensen op leeftijd of met een chronische ziekte. Envida biedt alle hulp, verzorging en voorzieningen wanneer u op leeftijd bent en moeite begint te krijgen met de dagelijkse dingen. Op verschillende locaties wordt alles gedaan aan het voorzien in een prettige oude dag.

Voor gasten en personeel worden diverse audiovisuele middelen ingezet. Van een beamer met groot scherm en een muziekinstallatie voor een recreatiezaal tot systemen voor het ondersteunen van vergaderingen via videoconference. Daarnaast heeft Media Service bij alle vestigingen van Envida een Scala digital signage oplossing geïnstalleerd.

Bron foto’s: website Envida

ENKELE HIGHLIGHTS

  • Pro beamers

  • Commercial schermen [hotel modus]

  • Trolleys voor beeldschermen

  • Conferentiesystemen

  • Digital signage / narrowcasting

logo envida

“Onze hoofdtaak en aandacht ligt bij onze gasten. Des te belangrijker is dan een zakelijke partner die diensten en producten aanbiedt die hierin ondersteunen. Hoogwaardige apparatuur met eenvoudige bediening is voor onze organisatie een belangrijke combinatie. We zijn geen techneuten. We zijn er om te zorgen voor onze cliënten. Bij Media Service is de kennis en know-how om complete producten en diensten te leveren. Turn-key!”

Envida

Ster in de footer