… omdat het zo’n mooi product is.

Wij hebben dé oplossing voor winkels, bedrijven, kantoren en instellingen die een maximum aantal bezoekers mogen binnen laten om de huidige regels van het RIVM na te leven.

Bezoekers worden bij de entree op voorhand geïnformeerd of men naar binnen kan. Bij overschrijding van het maximum aantal toelaatbare personen wordt met een boodschap op een display verzocht even geduld te hebben om zodoende de gestelde sociale afstand te kunnen waarborgen.

De telling van de ingaande en uitgaande bezoekers wordt door een counting camera gedaan. Het aantal aanwezige personen in de winkel wordt op één of meerdere displays getoond. Naast de counter kunt u ook nog een eigen (reclame)boodschap laten zien.

Deze oplossing is geheel standalone, snel, eenvoudig en doeltreffend in te zetten. Zelfs een internetverbinding is niet nodig. Ook kan het systeem gekoppeld worden met reeds aanwezige digital signage of een eigen head count systeem.

Media Service biedt dit systeem aan op basis van koop, huur of lease. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op via 043 – 407 07 00 of stuur een mail naar info@mediaservicemaastricht.nl.

#peoplecount #socialdistancing #anderhalvemeter #max30personen #max100personen