Gruuts

Trots, het gevoel dat overheerst met het winnen van de Maastricht Award! Trots op onze collega’s, die iedere dag keihard werken om onze onderneming succesvol te maken. Trots op de stad “Mestreech”, dat ons een warm hart toedraagt en kansen en mogelijkheden biedt om succesvol te ondernemen. En zeker ook trots op al onze collega-ondernemers die samen een mooi visitekaartje vormen voor onze prachtige stad Mestreech. Een speciaal woord gaat uit naar onze collega genomineerde: Cuypers Glas en Van de Velde Packaging. Want alleen al een nominatie in deze categorie is veelzeggend.

Op 31 januari j.l. won Media Service Maastricht de Maastricht Award. Een prijs waar ondernemerschap, innovatie en gastvrijheid in de prachtige stad Maastricht wordt gevierd. De missie van de Maastricht Awards is om de ondernemers die uitblinken in hun vakgebied te eren en te erkennen voor hun bijdrage aan de stadseconomie.

Wij zijn vereerd deze mooie prijs te mogen ontvangen. We kijken uit naar een mooi jaar, waarin we hard zullen werken om de titel “visitekaartje voor de stad” waar te blijven maken.