Media Service zal als onderdeel van de Media Service Groep deelnemen aan de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2023! Op 7, 8 en 9 juni 2023 zal de 24e editie van deze beurs plaatsvinden. Wij nodigen u graag uit om onze stand op de jaarbeurs in Utrecht te bezoeken. Het bezoeken van deze beurs is gratis. U hoeft zich alleen aan te melden via de volgende link: Klik hier

Op deze beurs zullen wij ons presenteren als Media Service Groep, dit samen met onze collega’s van De Vries Projekt Design en Edison Projectverlichting. Audiovisuele oplossingen en oplossingen op het gebied van bewegwijzering en verlichting zullen wij op een interactieve manier presenteren. Bezoek onze stand als u op zoek bent naar een partner die uw gebouw toekomstbestendig, slim, duurzaam en aangenaam om te bezoeken kan maken. Wij denken graag met u mee en bespreken graag de mogelijkheden.

Wij hopen u te mogen ontmoeten op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2023.