Deze week hebben Media Service Maastricht en TSS uit Gouda hun nieuwe, spannende en innoverende samenwerking beklonken. Met deze samenwerking is TSS verkozen als preferred partner op het gebied van onder andere narrowcasting & digital signage. Met EVADO, het product van TSS, zijn tal van innovatieve diensten te realiseren op het gebied van digitale visuele communicatie.

“Wij kijken er naar uit om iedereen snel kennis te laten maken met deze professionele en gebruiksvriendelijke oplossing. Het zal dan ook niet lang duren voordat wij deze oplossing kunnen demonsteren in onze showroom”, aldus Menno Wijckmans.

Stefan Noordermeer van TSS vertelt: “Vanuit TSS is er al vanaf het eerste contact een erg goede klik met de mensen van Media Service. Hun expertise in combinatie met onze softwaremogelijkheden maken ons super-enthousiast. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking”.

Op de foto van links naar rechts: Menno Wijckmans – (DGA / Technical Manager), Bert van den Brink (Sales Manager), Stefan Noordermeer – (Sales Manager), Michel Bons – (Managing Director).