Draadloos presenteren met één druk op de knop? Dat kan met Barco ClickShare. U kunt de ClickShare nu vrijblijvend proberen en kopen voor een aantrekkelijke prijs. Grijp daarom nu deze kans tijdens de actieperiode van Barco. Op dit moment lopen er 2 interessante acties, namelijk: 

  • Try and buy > waarbij u 30 dagen gratis ClickShare kunt proberen, voor de aankoop 
  • Trade in > waarbij u uw huidig draadloos presentatie device kunt inruilen met een flinke korting op een nieuwe Clickshare  

 De werkplek is aan het veranderen en de manier waarop we werken ook. U hoeft niet de hele dag aan uw bureau te werken, vastgebonden aan een desktop-pc. In plaats daarvan kunt u werken op een toestel naar keuze, zoals een laptop van Windows of Apple. Tevens kan dit flexibel vanaf meerdere locaties en wanneer u maar wilt. Daarbij geeft de ClickShare u de juiste en betrouwbare ondersteuning van uw meeting.  

 Met Clickshare verandert u uw vergaderruimte in een hybride werkplek waar u als team moeiteloos kunt samenwerken. Dankzij het draadloze samenwerkingsplatform voor beeldschermen kunnen deelnemers hun eigen apparaten gebruiken (BYOD), of een eigen vergadering starten (BYOM) zonder dat deze fysiek moeten worden aangesloten met kabels en adapters. ClickShare is een Plug and Play systeem, u kunt direct aan de slag.     

Beide acties en bijbehorende voorwaarden kunt u vinden op de website van Barco. 

Try and buy: https://www.barco.com/en/clickshare/try-and-buy?reseller=MediaService 

Trade in: https://www.barco.com/nl/clickshare/trade-in 

Heeft u interesse in deze actie of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie.