– Leerlingen on- en offline samen in dezelfde les of een les in 3 lokalen –

Traditionele klaslokalen en collegezalen worden momenteel steeds vaker uitgerust met innovatieve technologie om online samenwerken op afstand mogelijk te maken. Geavanceerde systemen hebben we onder andere al geïnstalleerd bij Maastricht University en Zuyd Hogeschool.

Voor het hoger, middelbaar en lager onderwijs zijn er technologisch gezien vele mogelijkheden om kwalitatief hoogwaardig en interactief onderwijs op afstand te geven tijdens het nieuwe normaal. We verbinden op verschillende manieren docenten en studenten via de cloud. Is een cloud-connectie niet van meerwaarde of niet te realiseren, dan kunnen nabij gelegen leslokalen ook fysiek worden gekoppeld via traditionele av-verbindingen.

Bent u voor uw onderwijsinstelling op zoek naar een slimme oplossing op maat? Neem dan contact met ons op. Wij geven u vrijblijvend advies over de mogelijkheden, zowel op basis van koop, huur of lease.

T 043 – 407 07 00
E info@mediaservicemaastricht.nl

#barcoweconnect #biamp #blendedlearning #boseprofessional #crestron #extron #mediasite #multilocatieleren #prowise #sennheiser #shure #starleaf #teams #viewsonic #zoom