Leen GRATIS onze grijpkraan!

Heeft u binnenkort een zakelijke beurs, open dag, symposium of ander event en heeft u een leuke aandachtstrekker nodig? Leen dan nu gratis onze grijpkraan! De grijpkraan is gevuld met grote plastic ballen. Hierin kunt u een kleine attentie stoppen (Keycord, USB-stick of andere kleine relatiegeschenken). Zelf vullen wij de plastic ballen meestal met een nummer/lot waarmee prijzen te winnen zijn. De keuze is aan u.

Een leuk en competitief element op uw event toevoegen dat de aandacht trekt? Gekwalificeerde leads verzamelen op uw event? Uw mailadressen bestand uitbreiden? Dan zit u goed met onze grijpkraan. Wij lenen hem graag aan u uit, u kunt de grijpkraan gratis bij ons ophalen.  

Heeft u interesse of zijn er vragen?
Stuur dan een mail naar: marketing@mediaservicemaastricht.nl

Onze voorwaarden

  • De grijpkraan haalt u zelf op. Wij denken natuurlijk graag met u mee, we zitten veel op de weg en komen op veel plekken. Zijn wij toevallig in de buurt dan leveren we de grijpkraan natuurlijk graag af. Bent u of zijn wij niet in de gelegenheid in het vervoer te voorzien, dan leveren we de grijpkraan graag af tegen de kostprijs van het vervoer.
  • Als tegenprestatie vragen wij u een leuke post op uw socials te plaatsen met een foto van onze grijpkraan. Hierin vragen wij u Media Service te taggen en de hashtag #poweredbymediaservice te gebruiken.
  • Wij verwachten de grijpkraan terug te ontvangen in de staat zoals u deze gekregen heeft. Bij ophalen/afleveren en voor gebruik controleren we de grijpkraan samen op defecten of mankementen.
  • De machine werkt met speciale tokens/munten, deze leveren wij mee.
  • De grijpkraan leveren wij exclusief de te winnen prijzen.

Heeft u vragen of wilt u informeren naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via: marketing@mediaservicemaastricht.nl