BERT VAN DEN BRINK

Sales Manager

Onze strategische en stressbestendige Sales Manager 

Bert is onze routinier en daardoor een vast aanspreekpunt voor onze collega’s, klanten en leveranciers. Als Sales Managers is hij verantwoordelijk voor de aansturing van ons NL sales team. Daarbij komt zijn enorme kennis en ervaring perfect van pas. Analytisch en strategisch leidt hij ons team naar de beste resultaten.

Bert heeft een grote vaste klantenkring waarvoor hij het vaste aanspreekpunt is. Hij werkt op een integere manier en is altijd op zoek naar de beste oplossing. Nieuwe aanvragen verdeelt hij over het team waarbij hij ieder zijn talenten en capaciteiten optimaal benut.

Maak vrijblijvend een afspraak met Bert

  • Professionele Audio & Video

  • Videoconferencing / Live Streaming

  • Digital Signage / Narrowcasting

  • Besturingssystemen / Remote Monitoring

  • Interactief Presenteren

  • Hybrid learning

Vanwege zijn uitgebreide kennis en ervaring is Bert van alle markten thuis. Zijn specialisme ligt op het gebied van educatie, zorg en overheid. Bert kent deze marksegmenten als geen ander en leverde al vele mooie projecten op.

Bent u op zoek naar een audiovisuele oplossing, heeft u hierover vragen of krijgt u graag advies en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak via onderstaande knop vrijblijvend een afspraak met Bert.

U kunt kiezen voor een online afspraak of een afspraak op de door u gewenste locatie. Dit op een door u zelf gekozen datum en tijdstip dat u schikt. Makkelijk en snel via onze online tool.

Maak een afspraak

Stuur Bert een bericht

    Ster in de footer