JORN LUCASSEN

Accountmanager

Onze onvermoeibare en energieke accountmanager

Jorn tracht vraag en aanbod bij elkaar te brengen om vervolgens een duurzame en wederzijdse relatie en samenwerking op te bouwen. Bekenden zullen hem beschrijven als een verbinder, enthousiasteling, doorzetter, streber, integer, loyaal, communicatief sterk en een echte levensgenieter.

Jorn is bij Media Service voornamelijk het aanspreekpunt voor nieuwe klanten. Hij neemt nieuwe klanten aan de hand mee binnen ons bedrijf, maakt ze wegwijs, brengt de behoeften in kaart en brengt een passend advies uit. Of het nu gaat om een complexe AV installatie, een ontruimingsinstallatie of een audio installatie, Jorn is van alle markten thuis en informeert en adviseert u graag op de verschillende gebieden.

Jorn Lucassen Media Service Maastricht

Maak vrijblijvend een afspraak met Jorn

  • Audio

  • Video

  • Publieke informatievoorziening

  • Ontruimingsinstallaties

  • Livestreaming / videoconferencing

  • Blended learning

Heeft u een AV vraagstuk, wilt u een conference room inrichten, is uw ontruimingsinstallatie aan vervanging toe of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van audiovisuele dienstverlening? Maak via onderstaande knop vrijblijvend een afspraak met Jorn. U kunt kiezen voor een online afspraak of een afspraak op de door u gewenste locatie. Dit op een door u zelf gekozen datum en tijdstip dat u schikt. Makkelijk en snel via onze online tool.

Maak een afspraak

Stuur Jorn een bericht

    Ster in de footer