MATTIE MAYER

Senior System Engineer

Onze technische en klantgerichte Senior System Engineer

Mattie combineert zijn kennis en kunde in zowel de technische als de zakelijke kant binnen ons bedrijf. Zijn technische kennis gebruikt hij vooral in de engineering. Hij bedenkt en ontwerpt complexe installaties die kwalitatief voldoen aan de behoefte van onze klant.

Dit is kennis die weer van pas komt in het zakelijke stukje, de sales. Waardoor Mattie gedegen advies kan geven met een technische achtergrond. Samen met de klant brengt hij de behoefte in kaart, waarna hij op zoek gaat naar een passende oplossing. Installaties van klein tot groot, Mattie gaat altijd met veel enthousiasme aan de slag.

Het zoeken naar de best mogelijke oplossing is voor hem iedere keer weer een leuke uitdaging! Met zijn brede productkennis vindt hij altijd een passende oplossing.

Mattie Mayer

Maak vrijblijvend een afspraak met Mattie

  • Professionele Audio & Video

  • Videoconferencing / Live Streaming

  • Digital Signage / Narrowcasting

  • Besturingssystemen / Remote Monitoring

  • Interactief Presenteren

  • Hybrid learning

  • Ontruimingsinstallaties

Vanwege zijn uitgebreide technische kennis en ervaring lost Mattie de meest lastige vraagstukken op. Hij is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste producten. Mattie kent de AV Branche als geen ander en leverde al vele mooie projecten op.

Bent u op zoek naar een audiovisuele oplossing, heeft u hierover vragen of krijgt u graag advies en wilt u meer weten over de technische mogelijkheden? Maak via onderstaande knop vrijblijvend een afspraak met Mattie.

U kunt kiezen voor een online afspraak of een afspraak op de door u gewenste locatie. Dit op een door u zelf gekozen datum en tijdstip dat u schikt. Makkelijk en snel via onze online tool.

Maak een afspraak

Stuur Mattie een bericht

    Ster in de footer