PATRICK ROMPELBERG

Service Coördinator

Onze behulpzame en analytische service coördinator

Patrick is binnen Media Service het aanspreekpunt met betrekking tot service. Bij Patrick betekent dat service met een glimlach. Na meer dan 12,5 jaar werkzaam te zijn bij Media Service kent hij als geen ander de weg binnen het bedrijf en de branche. Op een behulpzame en vriendelijke manier helpt hij onze klanten aan een passende oplossing bij een servicevraag.

Een klant met een vraag ziet hij niet als een probleem maar als een uitdaging! Patrick gaat door tot hij de juiste oplossing gevonden heeft.

Patrick is niet alleen verantwoordelijk voor de aansturing van ons serviceteam, hij maakt ook onze servicecontracten en adviseert klanten over onze abonnementen en service oplossingen.

Maak vrijblijvend een afspraak met Patrick

Patrick maakt onze service contracten op maat. Dit om de apparatuur van onze klanten in optimale conditie te houden. Naast de service contracten beheert Patrick ook onze abonnementen. Bij Media Service bieden wij namelijk Software As A Service (SAAS) voor digital signage, stream oplossingen en mediasite recorders.

Het aanbieden van een passend onderhoudscontract of abonnement is altijd maatwerk. Patrick informeert en adviseert u hierin graag. Wilt u graag de mogelijkheden met hem bespreken, maak dan vrijblijvend een afspraak.

Vragen over onze onderhoudscontracten en abonnementen? Maak snel een afspraak met Patrick. Hij helpt u graag verder.

MAAK EEN AFSPRAAK

Stuur Patrick een bericht

    Ster in de footer