SANNE DUDA

Marketing

Onze enthousiaste en creatieve marketeer

Sanne is de aanjager van de promotie van ons bedrijf. Het bedenken van nieuwe plannen, acties en gerichte campagnes dat is waar ze haar enthousiasme en creativiteit in kwijt kan. Het liefst werkt ze hierin samen met haar collega’s, want samen kom je vaak tot de beste ideeën. In haar visie is de basis een nauwe samenwerking tussen marketing en sales.

Werken bij Media Service omschrijft Sanne als een feestje. “Ik krijg veel vrijheid in de uitvoering van mijn plannen maar er is altijd een collega om samen mee te sparren en brainstormen. Ik werk samen met enthousiaste collega’s. Als ik met een ludiek plan kom is er altijd wel iemand bereid om te poseren voor een foto. Mijn dag is nooit hetzelfde!”

Sanne Duda

Maak vrijblijvend een afspraak met Sanne

In deze functie krijgt Sanne niet alleen de kans om ons eigen bedrijf te promoten. Ook krijgt ze de kans om de mooie merken en klanten waar we bij Media Service mee samenwerken in beeld te brengen.

Sanne is altijd op zoek naar samenwerkingen met leveranciers of klanten voor promoties. Samen bereik je immers meer!

Interesse in een samenwerking met Media Service? Maak een afspraak met Sanne! Dan bekijken we samen hoe we hier vorm aan kunnen geven.

Maak een afspraak

Stuur Sanne een bericht

    Ster in de footer