Project omschrijving

DPG Media

De audiovisuele verzorging van het Advertisers Summit 2022

DPG Media vroeg Media Service het Advertisers Summit 2022 audiovisueel te verzorgen. Een klus waarvoor ons verhuur team met 4 man sterk op pad ging. Een mooi event op een geweldige locatie bij Botanic Sanctuary Antwerp. Een voor Media Service bekende locatie waar wij als prefered supplier eerder de audiovisuele inrichting verzorgden.

Het betreft een opdracht op verhuur basis waar we onze opdrachtgever alles omtrent de audiovisuele verzorging uit handen nemen. Dit betekent dat we alles opbouwen en de benodigde apparatuur installeren, het event audiovisueel verzorgen en daarna alles afbouwen en opruimen. In dit geval plaatsten we een led wall van 6 x 2,5 meter en gebruikte we een silent disco set voor een sociaal experiment.

Hoe een dergelijke dag van ons verhuur team in zijn werk gaat ziet u in onderstaande video.

TOEGEPASTE PRODUCTEN

  • Led Video Wall

  • Silent disco set van 150 stuks

Ruth Gerritse DPG Media

Wat was het een feest om met jullie te werken! Van het allereerste contact tot de allerlaatste momenten van opruimen: allemaal even professioneel, stuk voor stuk uitblinkers in meedenken en op elk moment service-gericht. Dat maakte het niet alleen bijzonder leuk om met jullie te werken, maar daarmee droegen jullie ook op een belangrijke en zeer gewaardeerde manier bij aan het succes van de DPG Media Advertisers Summit 2022. Ik heb van ons teamwork genoten en kom met plezier bij jullie terug zodra die gelegenheid zich voordoet.

Ruth Gerritse • Projectleider Event, DPG Media

DPG Media Logo

Ster in de footer