Project omschrijving

UM Huisartsgeneeskunde Maastricht

Opleiding voor huisartsen

UM HAG | UM Huisartsgeneeskunde Maastricht is onderdeel van de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences van de Universiteit Maastricht en van het MUMC+. Hier worden huisartsen opgeleid. De hoofdvestiging is in Maastricht. Daarnaast is er een opleidingslocatie in Eindhoven.

Media Service heeft bij UM HAG diverse presentatieruimten ingericht. Daarnaast maakt UM HAG gebruik van Videolab, het multimedia sharing platform ontwikkeld door Codific. Deze zeer veilige cloud-oplossing wordt onder ander gebruikt voor de opslag en het delen van videobestanden die huisartsen in opleiding (AIO’s) in praktijksituaties dienen te maken ter evaluatie door UM HAG.

Codific heeft samen met Media Service Maastricht CloudControl ontwikkeld. Een logisch verlengstuk voor gebruikers van Codific Videolab. Een makkelijke en veilige oplossing voor registratie van videosessies met vaste camera’s binnen huisartsenpraktijken en zogenaamde skillslabs. Via één smart device – de CloudControl recorder – beheren lokale gebruikers camera’s en microfoons binnen de praktijk of het skillslab en worden gemaakte opnamen, voorzien van encryptie, veilig en automatisch opgeslagen in de Codific-cloud. CloudControl krijgt verder continu ‘over the air’ updates ter verbetering, uitbreiding en beveiliging in deze snel veranderende digitale wereld.

Voor meer gedetailleerde informatie m.b.t. CloudControl kunt u contact opnemen met één van onze specialisten:

T – 043-40 70 700
E – verkoop@mediaservicemaastricht.nl

Vakgroep Huisartsgeneeskunde Maastricht University
Ster in de footer