Project omschrijving

Videoregistratie binnen huisartsenpraktijken

Opnamesets voor AIO’s

Videoregistratie binnen Huisartsenpraktijken | Media Service levert en onderhoudt inmiddels vele videoregistratie-oplossingen in huisartsenpraktijken. Deze oplossingen hebben tot doel praktijkverrichtingen van huisartsen in opleiding (AIO’s) vast te leggen ter evaluatie door de huisartsenopleiding (UM HAG).

Door vergaande digitalisering en steeds zwaardere privacy-regelgeving heeft Media Service samen met Codific het product CloudControl ontwikkeld. Een makkelijke en veilige oplossing voor registraties met vaste videocamera’s binnen huisartsenpraktijken. Met CloudControl gemaakte video-opnamen worden automatisch voorzien van encryptie en uitermate veilig geüpload naar Videolab. Dit is het multimedia sharing platform van Codific dat door UM HAG o.a. wordt gebruikt voor het op afstand evalueren van praktijkverrichtingen van AIO’s.

Hieronder meer gedetailleerde informatie over CloudControl.

CloudControl - Media Service
Codific logo

CloudControl

Makkelijker, efficiënter en veiliger registreren via vaste videocamera’s

CloudControl - Media Service
CloudControl - Media Service
CloudControl - Media Service

Makkelijker

CloudControl Videolab integratie - Media Service

Videolab integratie tot aan uw on-site camera’s

CloudControl is een klein, intelligent en betrouwbaar device dat uw video hardware integreert tot in de Videolab-cloud. Eén smart device voor het beheer van al uw on-site camera’s/microfoons en accounts van lokale gebruikers. CloudControl is geschikt voor uw huisartsenprakijk, maar ook voor meer complexe multiroom skillslab setups.

CloudControl Eenvoudig beheer - Media Service

Eenvoudig beheer

CloudControl maakt uw aanwezige videohardware & infrastructuur slim, krachtig en zeer veelzijdig. Handige controlefuncties zijn via de standaard webinterface altijd binnen handbereik, zowel voor uzelf als gebruiker, als voor ondersteuning op afstand.

CloudControl Toekomstbestendig - Media Service

Toekomstbestendig

CloudControl krijgt continu over the air (OTA) updates die de feature set verbeteren, verder uitbreiden en de systemen uitermate veilig houden in een snel veranderende digitale wereld.

Efficiënter

CloudControl Efficiënte hardware integratie - Media Service

Efficiënte hardware integratie

Door de moderne cloud-georiënteerde en volledig geïntegreerde architectuur van het registratiesysteem wordt een aanzienlijke besparing bereikt. Zeker als u het vergelijkt met verouderde geheel stand alone oplossingen. CloudControl slaat opnames tijdelijk en voorzien van encryptie lokaal op in het device. Vervolgens worden gemaakte opnames automatisch geüpload naar de remote server, rekening houdend met de beschikbaarheid en bandbreedte van uw lokale internetaansluiting. Wanneer de VideoLab server bevestigt dat de videobestanden goed zijn aangekomen, verwijdert CloudControl de tijdelijk opgeslagen lokale opnames. Deze processen gebeuren op de achtergronden geheel automatisch. U heeft hier zelf dus geen omkijken naar.

CloudControl Sneller en voordeliger support - Media Service

Sneller en voordeliger support

Door standaard geïntegreerde features voor uitgebreide monitoring en support op afstand kunnen heel wat issues direct worden opgelost. Met als gevolg dat eventuele problemen sneller van de baan zijn. Service kan zo ook veel efficiënter worden georganiseerd en voorrijden door de servicedienst ter plaatse kan veelal worden uitgespaard.

Veiliger

CloudControl veilige videorgsitratie oplossing - Media Service

CloudControl maakt uw videoregistratie oplossing veiliger

CloudControl maakt ter plaatse gebruik van het sterke identificatiesysteem van Videolab. Aan hardware-zijde worden de videostreams van de camera’s en hieraan gekoppelde microfoons reeds bij de bron onderschept en direct versleuteld. Tevens worden er eigendomsrechten aan de opname toegekend. Dit brengt de bescherming van de Codific Secure Vault helemaal tot aan uw camera’s, waardoor veiligheidsissues volledig worden geëlimineerd en de kans op menselijke fouten drastisch wordt verminderd.

Levering en installatie

CloudControl is ontworpen en ontwikkeld door Codific, het bedrijf achter Videolab. Codific zorgt voor de over the air updates van de software op uw systeem.

Levering en installatie van CloudControl oplossingen alsmede instructie en first line support wordt verzorgd door Media Service, de officiële verdeler in uw regio.

Voor vragen of een vrijblijvende offerte op maat kunt u contact opnemen met onze specialisten. De contactgegevens van onze verkoopafdeling vindt u op de contactpagina. U kunt ook de volgende knoppen gebruiken.

BEL ONS
MAIL ONS
CONTACTFORMULIER
Ster in de footer