PROJECTIESCHERMEN & WHITEBOARDS

Projectiescherm – beamerscherm

Bij een projectiescherm of beamerscherm is het belangrijk dat de beeldverhouding van de beamer overeenkomt met dat van het scherm voor een optimale presentatie. Projectieschermen zijn er in vele uitvoeringen en maten.

Zo zijn er schermen met elektrische of handmatige bediening beschikbaar. Een elektrisch projectiescherm is uitgerust met elektromotoren, zodat u eenvoudig het scherm in en uit kunt rollen. De bediening van het projectiescherm kan middels een verbinding met uw beamer, afstandsbediening en/ of een wandschakelaar. Een handmatig projectiescherm is een goedkopere variant. De behuizing wordt dan aan de muur of het plafond bevestigd. Door middel van een veer-oprolsysteem wordt het scherm opgeborgen of uitgespannen. Als u een ruimte beschikbaar heeft waar het projectiescherm kan blijven hangen, dan is een vast frame projectiescherm een goede optie. Een projectiescherm zonder frame is een onopvallend scherm waarbij het projectiedoek om het frame wordt gevouwen, zodat het volledige oppervlak gebruikt kan worden. Dit type is beter bekend onder de naam Full Vision projectiescherm. De Full Vision kan beschikken over HD Progressive. Dat is de nieuwste technologie op het gebied van beamer doeken. Het is speciaal ontwikkeld voor 4K en Ultra HD. Met een Full Vision beamerscherm maakt u dus optimaal gebruik van de technologie van uw beamer.

Whiteboards

Whiteboards zijn vandaag de dag een onmisbare partner. Ze helpen je om documenten op te hangen, processen te schematiseren en je gedachtegang te ordenen. Tussendoor even vegen en opnieuw beginnen. Whiteboards bestaan in verschillende vormen en maten. Van bescheiden varianten als een kantelboard tot exemplaren die de hele muur van een klaslokaal of collegezaal beslaan en zo uitnodigen tot brainstormen. Daarnaast kan analoog gecombineerd worden met digitaal voor een interactief whiteboard.

Whiteboards vallen uiteen in drie basisgroepen: je hebt gelakte en geëmailleerde borden, maar ook glasborden. Gelakt stalen whiteboards zijn de goedkoopste soort whiteboards. Gelakte whiteboards zijn een ideale keuze voor  gebruik in ruimtes waar ze niet gauw met scherpe voorwerpen in contact zullen komen. Geëmailleerde whiteboards zijn de verbeterde opvolgers van gelakte whiteboards. Op deze robuuste borden van geëmailleerd staal hebben krassen geen vat. De borden houden zelfs na zeer intensief gebruik hun oorspronkelijke staat. Glasborden zijn gemaakt van veiligheidsglas. Dit glas is vaak mat om storende reflecties te vermijden. Kies voor een glasbord wanneer je een combinatie zoekt tussen design en een lange levensduur.

Whiteboards zijn verkrijgbaar in elke prijscategorie en in alle afmetingen. Ook maatwerk en aparte vormen horen tot de mogelijkheden. Hieronder een overzicht van de merken die wij in onze projecten toepassen.

Hieronder een overzicht van de merken projectieschermen, whiteboards en aanverwante artikelen die wij in onze projecten toepassen, zoals Smit-VisualChameleonConenVogel’s en Projecta.

Smit Visual whiteboards - Media Service
Chameleon whiteboards - Media Service
Conen - Media Service
Vogel's - Media Service
Projecta projectieschermen - Media Service

Neem voor meer informatie of een maatwerkofferte contact met ons op.

ADRES

Media Service Maastricht
Galjoenweg 65
6222 NT Maastricht

CONTACT

CONTACTFORMULIER

    * = verplicht

    Ster in de footer