Barco

Media Service installeert met name de presentatie- en conferentie-oplossingen van Barco. Deze oplossingen worden respectievelijk ClickShare Present en ClickShare Conference genoemd.

Bent u op zoek naar een passende presentatie- en conferentie oplossing voor uw bedrijf? Onze accountmanager Jorn helpt en adviseert u hierbij graag. Via onderstaande knop maakt u makkelijk en snel een vrijblijvende afspraak met Jorn. U kunt kiezen voor een online meeting, maar ook voor een afspraak op een gewenste locatie. Hierbij kiest u zelf een gewenste datum en voor u geschikt tijdstip. Maak snel een afspraak, Jorn kijkt uit naar de kennismaking!

Jorn Lucassen foto
Maak een afspraak

ClickShare Present

Barco ClickShare Present - Media Service

Met ClickShare Present, het draadloze presentatiesysteem van Barco, deelt u moeiteloos uw inhoud in elke vergaderruimte. Geen wirwar van kabels en vervelend gedoe voor gasten en bezoekers die hun scherm willen delen en aan het gesprek willen deelnemen. Geen problemen meer met het aansluiten van uw laptop op het systeem in de kamer.

ClickShare Conference

Barco ClickShare Conference - Media Service

Met ClickShare Conference, het draadloze vergadersysteem van Barco, wordt elke ruimte gemakkelijk een hybride vergaderruimte. Organiseer geslaagde hybride vergaderingen vanaf om het even welke laptop. Host een draadloze videovergadering met uw favoriete platform, met behulp van een camera, een microfoon en een luidspreker, waarbij alle deelnemers, al dan niet in dezelfde ruimte, perfect worden gezien en gehoord. Verbind medewerkers op kantoor binnen enkele seconden met deelnemers op een andere plaats.

Meer info >>
Meer info >>
Ster in de footer