CTOUCH

‘Bij CTOUCH stimuleren we interactiviteit, productiviteit en betrokkenheid tijdens vergaderingen en in klaslokalen. Hoe doen we dat?! Door de eindeloze mogelijkheden van het touchscreen toe te passen!

We begrijpen de mogelijkheden van de touch-ervaring volledig. Voor lesgeven. Voor zakelijke bijeenkomsten. Voor inspiratie. Voor het delen van kennis. Voor eigenlijk alles! Daarom ondersteunen we jou in elke omgeving waar je wilt of waar samenwerking moet worden gestimuleerd. Wij zorgen daar voor! En we zullen je verrassen. Beloofd!

Graag nemen we jou mee in onze frisse visie op de technologie van grootformaat touch displays. Deze missie realiseren we met een geweldig team van touchscreen liefhebbers. Als een snufje inspiratie met een vleugje technologie wordt gecombineerd, is alles mogelijk!

We weten dat we niet het enige bedrijf zijn dat touchscreens aanbiedt. Maar we durven wel een beetje rebels te zijn.☺’

Bron: website CTOUCH

Maak kennis met de touchscreens van CTOUCH bij Media Service. Hieronder de belangrijkste features voor interactieve vergaderingen en presentaties bij bedrijven, overheidsinstellingen en scholen.

Draadloos content delen

Deel documenten van je laptop of tablet op het scherm in een vergaderruimte of klaslokaal. Documenten. Notities. Presentaties. Foto’s. Video’s. Alles! Vergroot hiermee de kennis en betrokkenheid.

Whiteboarding

Supereenvoudige aantekeningen op het scherm. Gemakkelijker dan dit kan bijna niet! Stop met het schrijven van onleesbare notities op papier en het maken van de zoveelste versie van een document, in de hoop dat iedereen jouw laatste versie leest. Gebruik gewoon het touchscreen. Whiteboarding + aantekeningen maken op het scherm = zeer eenvoudig + supersnel + uiterst betrouwbaar.

Videoconferenties met Skype voor Business of Microsoft Teams

Afstand is geen issue. Dankzij de geavanceerde mogelijkheden voor videoconferentie betrek je mensen bij je presentatie. Ook al zijn ze niet in de ruimte aanwezig.

Ster in de footer