PANASONIC

De geschiedenis van Panasonic gaat terug tot het moment waarop Konosuke Matsushita in 1918 Matsushita Electric Housewares Manufacturing Works oprichtte. De Panasonic merknaam werd opgericht in 1955 en werd voor het eerst gebruikt als een merk voor luidsprekers. Het is een combinatie van de woorden, “Pan”, en “Sonic”, en betekent het brengen van geluid dat wordt gecreëerd door dit bedrijf. Sinds 2008 wordt het gebruikt als het corporate merk om het bedrijf, de producten en diensten te vertegenwoordigen.

Panasonic richt zich op het creëren van ‘A Better Life, A Better World’ en draagt daarmee bij aan de evolutie van de samenleving en het geluk van mensen over de hele wereld.

Panasonic Corporation bestaat uit verschillende werkmaatschappijen. Eén van deze werkmaatschappijen is de Entertainment & Communication Business Division. Zij zijn gespecialiseerd in audiovisuele producten. Media Service levert en installeert de Panasonic camcorders, ptz-camera’s en projectoren.

Camcorders

Het grote pakket camcorders van Panasonic biedt een uitstekende beeldkwaliteit en vooruitstrevende technologie voor productiedoeleinden. Van kleine draagbare camcorders tot schoudermodellen voor elke omgeving en behoefte van de gebruiker.

PTZ-camera’s

Dit zijn camera’s waarmee de bestuurder op afstand kan draaien, kantelen en in- en uitzoomen (Pan, Tilt & Zoom). Sinds hun introductie in 2009 zijn de Panasonic PTZ-camera’s één van de favoriete merken voor onder andere omroepen, streamers van conferenties & live-evenementen en docenten die op afstand lesgeven.

Projectoren

Of uw bedrijf nu op zoek is naar projectoren met een hoge helderheid en een hoge resolutie die projectie voor een grote zaal aankunnen of een videoprojector die in een kleine ruimte kan projecteren. Panasonic biedt voor elke ruimte en gelegenheid een oplossing.

Ster in de footer