PROJECTA PROJECTIESCHERMEN

Projecta is Europa’s toonaangevende fabrikant van hoogwaardige projectieschermen. Zij ontwerpen, ontwikkelen en bouwen een uitgebreid assortiment projectieschermen in de grootste productiefaciliteit voor projectieschermen van Europa, gevestigd in Weert (Nederland). Projecta is opgericht in 1952.

Projecta houdt bij wat er speelt in de AV-markt en ontwikkelt projectieoppervlakken die aansluiten bij huidige en toekomstige projectortechnologieën. De engineering van de HD Progressive lijn projectiedoeken is hier een mooi voorbeeld van. De eigenschappen van deze projectiedoeken zijn ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke eisen van projectie met hoge resolutie, zoals het voorkomen van microscopische variaties in het basismateriaal voor pixelbehoud. Een ander voorbeeld is de serie Ambient Light Rejection-materialen uit de Parallax-serie.

Projecta wordt vermarkt door Legrand | AV. Legrand is een wereldleider in het ontwerpen en produceren van elektrische, data- en AV-oplossingen. Zij hebben ook een vestiging in Weert. Zij distribueren naast Projecta ook merken als Da-Lite en Vaddio.

Maatwerk

Projecta projectieschermen worden van begin tot eind op bestelling in eigen beheer gebouwd om een ​​hoge mate van flexibiliteit te garanderen. Wanneer de bestelling binnenkomt, start Projecta vrijwel direct met de productie van het projectiescherm. En aanpassen kan net zo snel. Hierdoor kan Projecta projectieschermen op maat ontwerpen en produceren voor elk uitdagend project.

Projectiescherm – beamerscherm

Bij een projectiescherm of beamerscherm is het belangrijk dat de beeldverhouding van de beamer overeenkomt met dat van het scherm voor een optimale presentatie. Projectieschermen zijn er in vele uitvoeringen en maten.

Zo zijn er schermen met elektrische of handmatige bediening beschikbaar. Een elektrisch projectiescherm is uitgerust met elektromotoren, zodat u eenvoudig het scherm in en uit kunt rollen. De bediening van het projectiescherm kan middels een verbinding met uw beamer, afstandsbediening en/ of een wandschakelaar. Een handmatig projectiescherm is een goedkopere variant. De behuizing wordt dan aan de muur of het plafond bevestigd. Door middel van een veer-oprolsysteem wordt het scherm opgeborgen of uitgespannen. Als u een ruimte beschikbaar heeft waar het projectiescherm kan blijven hangen, dan is een vast frame projectiescherm een goede optie. Een projectiescherm zonder frame is een onopvallend scherm waarbij het projectiedoek om het frame wordt gevouwen, zodat het volledige oppervlak gebruikt kan worden. Dit type is beter bekend onder de naam Full Vision projectiescherm. De Full Vision kan beschikken over HD Progressive. Dat is de nieuwste technologie op het gebied van beamer doeken. Het is speciaal ontwikkeld voor 4K en Ultra HD. Met een Full Vision beamerscherm maakt u dus optimaal gebruik van de technologie van uw beamer.

Neem voor informatie contact op met Media Service. Wij kunnen u er alles over vertellen.

Media Service Logo
MAIL ONS
BEL ONS
CONTACTFORMULIER
Ster in de footer