VOGEL’S

Wat begon als een persoonlijke zoektocht naar perfectie, is uitgegroeid tot een internationaal succesvol bedrijf dat een zeer onderscheidende reeks beugels en ondersteuningssystemen voor audio/video & multimedia-apparatuur produceert. De producten van Vogel’s combineren veelzijdige functionaliteit en robuuste prestaties in een strak design.

‘We zijn er trots op dat ons merk de maatstaf is geworden in onze branche, als expert en Europees marktleider in houders en ondersteuningssystemen voor AV- en multimedia-apparatuur.’

Sinds de ontwikkeling van ’s werelds eerste luidsprekermontage in 1973 heeft dit Nederlandse bedrijf een gestage stroom van bekroonde oplossingen geproduceerd die het leven van mensen aangenamer maken. Overal vind je Vogel’s: in grote luchthavens, winkelcentra, restaurants, voetbalstadions en ziekenhuizen, maar ook in de woonkamer, slaapkamer of keuken.

Vogel’s biedt montageoplossingen voor:

  • Flatscreens
  • Videowalls
  • Audio-/videoconference-apparatuur
  • Projectoren

Alle producten zijn ontwikkeld om een ​​extra dimensie te geven aan persoonlijk comfort. Kijk voor meer info op www.vogels.com.

Ster in de footer