VADDIO

Vaddio is een vooraanstaande fabrikant van PTZ-camera’s die audio- en videoconferenties eenvoudiger maken, waardoor samenwerking op afstand geoptimaliseerd wordt. Vaddio wordt vermarkt door Legrand | AV. Legrand is een wereldleider in het ontwerpen en produceren van elektrische, data- en AV-oplossingen. Zij hebben ook een vestiging in Weert. LeGrand distribueert naast Vaddio ook merken als Da-Lite en Projecta.

Vaddio camera’s in the spotlight

Hieronder een introductie van 3 Vaddio camera’s: IntelliSHOT, ConferenceSHOT en Roboflip.

Vaddio IntelliSHOT

Vaddio IntelliSHOT is een auto-tracking camera. Dit houdt in dat de camera automatisch één of meerdere objecten blijft volgen. Daarnaast is de camera voorzien van twee ingebouwde microfoons. Enkele eigenschappen van de Vaddio IntelliSHOT zijn:

  • Auto tracking/framing ePTZ camera
  • Geschikt voor breed scala aan vergaderruimtes
  • Gezichtsveld van 70.2° en 30x zoom

Vaddio ConferenceSHOT

De Vaddio ConferenceSHOT AV camera is een high-definition PTZ-vergadercamera met hoogwaardige beeldvorming, uitzonderlijke kleurreproductie en fijne details. Ideaal voor kleine tot middelgrote vergaderruimten in bedrijven, gezondheidszorg, overheid en onderwijsomgevingen. Belangrijkste kenmerken:

  • UCC-systeem met PTZ-camera, microfooningangen en luidsprekeruitgang
  • USB 3.0-verbinding met toonaangevende webservices: Microsoft Teams, Zoom, Webex, Google Meet, BlueJeans en anderen
  • 10x zoom, 74 ° horizontaal gezichtsveld, ondersteunt tot 1080p / 60 resolutie

Vaddio RoboFLIP

De RoboFLIP 30 HDBT is de ultieme professionele PTZ-camera-oplossing voor plafondmontage. Uitermate geschikt voor zowel beveiligings- als ontwerpbewuste klanten. Maar de RoboFLIP handhaaft Vaddio’s hoge normen voor prestaties, netwerkbeheer en gebruiksgemak. Uitgerust met 30x optische zoom, legt de RoboFLIP 30 HDBT PTZ-plafondcamera verbluffende high-definition video van grotere afstanden vast. Plaats de RoboFLIP 30 HDBT in een bestuurskamer, advocatenkantoor, rechtszaal, medische instelling of elke andere toepassing waar het van cruciaal belang is om de actieve status van de camera duidelijk te kennen of om strakke lijnen te behouden.

Ster in de footer