YEALINK

Yealink werd opgericht in 2001 en is wereldwijd een toonaangevende leverancier van oplossingen voor Unified Communications (UC). Met UC-tools kunnen bedrijven overal en op elk apparaat verbinding maken met iedereen. Voorbeelden hiervan zijn  videoconferentie-systemen en oplossingen voor spraakcommunicatie. Deze manier van samenwerken verhoogt de efficiëntie en productiviteit aanzienlijk en verlaagt de kosten voor ondernemingen van elke omvang.

Yealink maakt gebruik van onafhankelijk onderzoek, ontwikkeling en innovatie om de kernmissie na te streven: ‘Easy collaboration, high productivity’. De hoogwaardige oplossingen van het bedrijf verbeteren de werkefficiëntie en concurrentievoordelen van haar klanten in meer dan 100 landen. Yealink is ’s werelds op één na grootste SIP-telefoonprovider (dit is een protocol om audio-, video en andere datacommunicatie mogelijk te maken) en is nummer 1 op de Chinese markt.

Bron: website Yealink

Media Service levert en installeert webcams, video-soundbars en room systems van Yealink onder andere bij bedrijven, overheidsinstellingen, hospitality en onderwijs.

  • Webcams zijn er in vele soorten en maten. Van clip-ons voor je laptop tot PTZ-camera’s. Ze worden gebruikt voor veel doeleinden, zoals: videoconferenties, onderwijs, gezondheidszorg, webcaststudio’s en webinars.
  • Video-soundbars zijn de ideale oplossing voor kleine en middelgrote vergaderruimten. Ze leveren video en audio van hoge kwaliteit.
  • Een room system is een alles-in-één videoconference systeem. Het bevat alles wat u nodig heeft voor videovergaderingen en is verkrijgbaar in configuraties voor kleine, middelgrote en grote ruimtes.
Ster in de footer