Project omschrijving

PROVINCIE LIMBURG

Provinciehuis van Limburg – Het Gouvernement

Provincie Limburg | De Provincie Limburg heeft al veelvuldig gebruik gemaakt van onze diensten. In het Provinciehuis in Maastricht, ook wel het Gouvernementsgebouw genoemd, hebben wij de volledige ontruimingsinstallatie klasse A geïnstalleerd. Natuurlijk zorgen wij ook voor perfect en preventief onderhoud. Lees hier meer over dit project.

In diverse vergaderruimten zijn de nieuwste audiovisuele vergadertechnieken geïnstalleerd, waarbij samenwerking en ‘bring your own device’ centraal staan.

Ook de Veldekezaal is door Media Service grondig onderhanden genomen om er voor te zorgen dat ook deze bijzondere zaal zowel visueel als voor wat betreft het discussiesysteem klaar is voor de toekomst.

Bron headerfoto: website Provincie Limburg

ENKELE HIGHLIGHTS

  • Ontruimingsinstallatie Klasse A

  • Audiovisueel vergadersysteem

  • Interactief audiosysteem [Dante-protocol]

  • LED-wall [pixel-screen]

Logo in kleur van Mediaservice Maastricht

“Werken voor de Provincie is op zich al bijzonder. In de raadszaal hebben we een samenhang van verschillende systemen opgeleverd. Het discussie-systeem levert geluid én beeld, zodat elke deelnemer de actieve spreker ziet. Het grote led-scherm vergroot nog eens het aantal mogelijkheden van discussie of anderszins. Een project waar we terecht trots op zijn. Daarnaast hebben we de ontruimingsinstallatie weer mogen vernieuwen, zodat de veiligheid voor de aanwezigen in het gebouw gewaarborgd is.”

Bert van den Brink • Sales Manager Media Service

Ster in de footer