AUDAC – Inspired by sound

“Het is wat we ervaren door onze zintuigen die het leven zinvol maken. In feite kunnen we zeggen dat we door de kwaliteiten in spraak en muziek die we ervaren, we vertrouwd raken met de hogere waarden van het leven. Dit is slechts één van de redenen waarom je bij AUDAC een passie voor geluid zult vinden. Elke luidspreker-, audiomatrix- of versterkeroplossing die we ontwikkelen drukt dezelfde inspiratie en kwaliteit uit die de verwachtingen van de gebruikers overtreft, waardoor het geen toeval is dat ons succes voortvloeit uit het verkennen van nieuwe methoden en ideeën buiten de conventionele grenzen.”

Certified Partner

Naast onze sterke passie voor innovatie en hoge kwaliteitsnormen, zijn we er sterk van overtuigd dat onze relaties met onze partners de basis vormen van een hoogwaardige audio-installatie. Met deze filosofie hebben we het partnerprogramma opgebouwd, waar we gecertificeerde partners opleiden en kwalificeren om levenslange groei te garanderen.

Media Service Maastricht is Certified Partner en voldoet daarmee aan de hoge kwaliteitseisen die AUDAC stelt.

Logo in kleur van Mediaservice Maastricht

Uitgelichte producten

Referentieprojecten

Media Service Maastricht heeft reeds in vele projecten AUDAC apparatuur toegepast. Hieronder een kleine selectie van referentieprojecten.

Nedschroef

Thermae 2000 - Media Service

Thermae 2000

Bonnefantenmuseum

Parkstad Limburg Theaters

Vivantes Zorggroep

Hotel Beaumont

Stayokay Hostel Maastricht

Vaeshartelt

Crowne Plaza

Vista College - Media Service

Vista College

Zuyd Hogeschool

Zuyd Hogeschool

NATO Industrial Complex - Media Service

NATO Industrial Complex

Ster in de footer