Met enige trots hebben wij eerder dit jaar voor Nedschroef (Holding) de nieuwe boardroom en meerdere vergaderruimten ingericht.

De boardroom werd voorzien van een videowall met 8 beeldschermen die effectief wordt aangestuurd door een AMX SVSI virtual matrix video distributie oplossing, een Barco clickshare (draadloos presenteren) met dual screen en 4K ondersteuning, een Cisco videoconference oplosing, Mediaplayer, Bose professional geluid en AMX besturingssysteem met een 19inch ultrawide touchpanel; Verder werden diverse ander presentatie en vergaderruimten ingericht met projectie- en flatscreen oplossingen telkens met de mogelijkheid tot draadloos presenteren.

Bij de entree van de diverse ruimten werden AMX roombooking panelen geplaatst, zodat in een oogopslag kan worden gezien of een ruimte beschikbaar is, of reeds geboekt! Bij de hoofdingang plaatsten wij een zogenaamde Virtual Reception waar bezoekers zich kunnen aanmelden bij hun contactpersonen.

Uitgangspunten bij dit project waren, intuitieve bediening van de oplossingen, hoogwaardige componenten en maximale bedrijfszekerheid.

Loop een rondje met ons mee door deze schitterende ruimte