Het Nederlandse bedrijf AVONIC is fabrikant van hoogwaardige PTZ-camera’s. Dit zijn camera’s waarmee de bestuurder op afstand kan draaien, kantelen en in- en uitzoomen (Pan, Tilt & Zoom). AVONIC camera’s worden gebruikt voor veel doeleinden, zoals: onderwijs, gezondheidszorg, videoconferenties, webcaststudio’s en webinars.

We zoomen hier in op 3 camera’s uit het brede assortiment:

CM70
Deze nieuwe range camera’s levert uitzonderlijke beeldkwaliteit, zelfs in omstandigheden met weinig licht, dankzij hun nieuwste generatie Panasonic hoge SNR CMOS-sensor en digitale ruisonderdrukking. De sensor levert een Full HD 1080p60-resolutie.

 

CM40
YouTube Live is een gemakkelijke manier om je publiek in realtime te bereiken. Of je nu een videogame streamt, een live Q&A host of een les geeft. Je kunt met deze camera (en met de CM70-serie) rechtstreeks naar YouTube streamen, zonder dat je extra hardware nodig hebt.

CM20
Een hoogwaardige 4K USB 3.0 video conferencing PTZ-camera met geïntegreerde dubbele microfoons. De camera is uitgerust met een 4K sensor en heeft digitale PTZ-mogelijkheden.

AVONIC-camera’s zijn direct uit Nederlandse voorraad leverbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Avonic CM40Avonic CM20

#avonic #ptzcamera