Hoe lang gaat het nog duren voordat we onze dierbaren die in bejaarden- en verpleeghuizen zijn opgenomen weer mogen bezoeken? De tijd zal het leren.

Gelukkig is het in veel gevallen wel mogelijk om een raamvisite af te leggen. Alleen is het communiceren zo moeilijk, omdat er een raam tussen zit …

Maar daarvoor hebben wij een mooie oplossing. Met een no-touch intercomsysteem voer je een gesprek alsof er geen glas tussen zit. Kraakhelder en veilig. Dat geeft net die extra dimensie. Je komt toch weer een stukje dichterbij.

Deze oplossing is geschikt voor verpleeg-en verzorgingshuizen en bejaardentehuizen met een gescheiden ontvangstruimte. Maar ook bij openbare instellingen als gemeentehuizen is dit intercomsysteem van grote toegevoegde waarde om op een veilige manier met bezoekers te communiceren. Zelfs na de Corona-crisis!

Wilt u snel deze meerwaarde aan uw bezoekers en/of patiënten bieden? Neem dan contact met ons op. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Kleine investering, groot plezier!

info@mediaservicemaastricht.nl
+31 – 43 – 40 70 700

#raamvisite #intercomsysteem #coronacrisis #covid19 #veiligcommuniceren