Media Service faciliteert evenement in eigen conference room

Op vrijdag 8 mei jl. werd door het Confucius Institute Maastricht voor de 19e keer de finale van de Chinese Spreekwedstrijd gehouden. In deze finale lieten 9 deelnemers uit Nederland hun Mandarijn-vaardigheden en Chinese talenten, zoals kalligrafie, poëzie, zingen en martial arts zien.

Het was de eerste keer dat dit evenement wegens corona online live werd uitgezonden. Hiervoor is gebruik gemaakt van de faciliteiten en expertise van Media Service. Onze conference room was voor deze gelegenheid omgebouwd tot een complete studio van waar de host de live presentatie deed. Door middel van het platform Starleaf werden de deelnemers, de jury, de host en een vertaler met elkaar gekoppeld. Dit signaal werd vervolgens door Media Service aangeboden aan Youtube voor een live stream met Engelse ondertiteling. Daar kon het publiek met een speciale link de wedstrijd bijwonen en de kandidaten aanmoedigen.

Een bijzondere oplossing voor een bijzonder evenement in bijzondere tijden …

Zoekt u ook naar een creatieve oplossing om uw event toch door te laten gaan? Wij denken graag met u mee en zorgen voor maatwerk. Neem contact met ons op via 043 – 407 07 00 of stuur een mail naar info@mediaservicemaastricht.nl.

#confuciusinstitutemaastricht #chinesespeechcontest #chinesespreekwedstrijd #livestream #starleaf #conferenceroom #corona #covid19